Ezüst, gyógynövények és illatos kivonatok – egészséges elixír a szebb testért, bőrért és hajért. A márka „ezüst és gyógynövényes kozmetikumainak” alapja a természetes anyagok. Legyen szó évszázadok óta bevált ezüstről vagy gyógynövénykivonatokról. Míg a hagyományos kozmetikumokat nagyon gyakran vegyi anyagként állítják elő, az ezüst kozmetikumok részt vesznek az alkímiában és a hagyományos természetes gyógymódok használatában.

Az "ezüst kozmetikumok" önmagukban is kiváló minőségűek. Ez az ezüst tulajdonságainak köszönhető, amely szó szerint megnyugtatja a bőrt, az ezüstionok pedig antimikrobiális és gombaellenes hatásúak. A kozmetikai termékcsalád kellemes része az aloe vera, a makadámia olaj, a shea vaj, a vitaminok, a Q10 koenzim és például az eukaliptusz vagy az ánizs.

Az ezüst jótékony hatásai szó szerint megmentik az érzékeny bőrű és ekcémás embereket vagy az allergiában szenvedőket. Az ezüst több mint 650 kórokozó baktériumot, vírust, gombát és gombát semmisít meg. Az ezüst antibakteriális tulajdonságait kihasználva sok esetben elkerülhető a mesterségesen előállított rovarölő és biocid szerek alkalmazása, amelyek összetevői a természetben általában nehezen lebomlanak, vagy különféle mellékhatásokkal járnak.