1 db Antigén tampon teszt COVID-19 kolloid arannyal SINGCLEAN

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (4)Értékelés összege 5 ennyiből 5
Ár
270 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
TEST_ANTI_SINGCLEANVYTER1

Készleten
db
(419 db raktáron)

A coronavírus antigén tampontesztet önellenőrzésre tervezték, amely 15 percen belül eredményt ad. Bővebben

COVID-19 antigén tesztkészlet (kolloid arany) - gyors antigén teszt a koronavírus (SARS-CoV-2) kimutatására orrtamponokból. Akolloidarany tamponteszt 15 percen belülkimutatja a vírust a lappangási időszakban, a betegség akut fázisában és korai fázisában.
 • Gyors
 • megbízható
 • eredmény 15 percen belül
 • nem kell mintát küldeni a laboratóriumba
 • könnyen és fájdalommentesen használható otthon vagy az irodában
 • orrtampon
 • kimutatja a SARS-CoV-2 vírus összes mutációját
 • érzékenység: 98,56%
 • specificitás: 99,03%
 • általános pontosság: 98,84%

A készlet 1 tesztkészletet tartalmaz.

 • 1x tesztkazetta
 • 1x extrakciós puffer
 • 1x extrakciós cső
 • 1x vattapamacs
 • használati utasítás

Tanúsítvány

Megfelelőségi nyilatkozat

A VIZSGÁLAT ELVÉGZÉSE

A vizsgálat előtt hagyja, hogy a tesztkazetta, a minta és az antigén extrakciós puffer újra szobahőmérsékletűre (15-30 °C) kalibrálódjon.

1. Vegye ki a tesztkazettát a lezárt fóliatasakból, és használja fel a lehető leghamarabb. A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a vizsgálatot egy órán belül elvégzik.
2. Helyezze a tesztkészüléket tiszta és vízszintes felületre.

VIZSGÁLATI ELJÁRÁS

1. Válassza ki az A vagy a B lehetőség valamelyikét a vizsgálati minta gyűjtéséhez.

A) Kérje meg a beteget, hogy távolítsa el a váladékot az elülső nazális felszínen, tartsa a fejét enyhén megdöntve, és óvatosan és lassan vezesse be a mintavevő kefét az elülső nazálisba (orrlyukba), és többször forgassa meg, hogy a hámsejteket megfelelően összegyűjtse a váladékból. Maradjon néhány másodpercig, hogy felszívja a váladékot, majd óvatosan csavarva húzza ki a kefét.

B) A szájüreg hátsó falának tamponálásakor a készletben található steril gyűjtőkefét helyezze be a hátsó garatfalba, a mandulákba és más gyulladt területekre. Ügyeljünk arra, hogy a kefével ne érintsük meg a nyelvet, az arcot és a fogakat.

2. Helyezze az antigén extrakciós csövet a munkaasztalra. Helyezze az antigén extrakciós puffer fiolát függőlegesen lefelé, nyomja össze a fiolát úgy, hogy a puffer szabadon csöpögjön az extrakciós csőbe anélkül, hogy a cső széléhez érne, és adjon 6 cseppet (kb. 200 µl) az extrakciós csőbe.
3. Helyezze a tamponmintát az előzetesen hozzáadott antigén extrakciós pufferrel ellátott extrakciós csőbe, és kb. 10-szer forgassa meg a tamponpálcát. Nyomja a tampon fejét a cső falához, hogy az antigén felszabaduljon a tamponból, majd hagyja állni körülbelül egy percig.
4. Húzza ki a tampont, miközben összenyomja a tampon hegyét, hogy minél több folyadék távozzon a tamponból. A használt tamponokat a biológiailag veszélyes hulladékok ártalmatlanítási módszereinek megfelelően ártalmatlanítsa.
5. Szerelje fel a cseppentőcsövet az elszívócsőre, zárja le szorosan, és hagyja állni körülbelül 1 percig.
6. Nyissa ki az alumíniumfóliás tasakot, vegye ki a tesztkazettát, adjon 3 cseppet (kb. 100 µl) a tesztkazetta minta nyílásába (vagy adjon hozzá 100 µl-t pipetta segítségével), és indítsa el az időzítőt.
7. Tizenöt perc elteltével az eredmény leolvasható. Ne értelmezze az eredményt 20 perc után, mivel a teszteredmények már torzítottak lehetnek.

Pozitív:
Ha mind a kontrollvonal (C), mind a tesztvonal (T) megjelenik, akkor az eredmény a következők jelenlétét jelzi
COVID-19 (SARS-CoV-2) antigén a mintában. Az eredmény COVID-19 pozitív.
Negatív:
Ha csak a kontrollvonal (C) van jelen, az eredmény azt jelzi, hogy a mintában nem mutattak ki COVID-19 (SARS-CoV-2) antigént. Az eredmény negatív COVID-19.
Érvénytelen:
Ha a teszt után nem jelenik meg a kontrollvonal (C), az eredményt érvénytelennek kell tekinteni. Az elégtelen mintamennyiség vagy a helytelen eljárások a legvalószínűbb okai a kontrollvonal meghibásodásának. Ellenőrizze az eljárást, és ismételje meg a vizsgálatot egy új tesztkészlettel.

A tesztkazettát szobahőmérsékleten tárolja, és védje a fagyástól. Használat előtt hagyja a készletet szobahőmérsékleten (4-30°C). Ne használja a lejárati idő után.