Antibakteriális fertőtlenítő gél teafa 100 ml

Ár
1 060 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
CLIN_258

Készleten
db
(51 db raktáron)

Antibakteriális gél fertőtlenítőszerrel és mélyhidratálással mindennapi használatra. Bővebben

Az antibakteriális kézfertőtlenítő gél praktikus segítő a mindennapi kézfertőtlenítéshez. A 100 ml-es kiszerelés ideális munkahelyi vagy útközbeni használatra.

  • Kézfertőtlenítéshez
  • átfogó védelem a baktériumok és vírusok ellen
  • teafaolajjal
  • enyhén illatos
  • gyors száradás

Biztonság: A biocidokat biztonságos módon használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Összetevők: alkohol, víz, hidrogén-peroxid, glicerin, karbomer, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, szkvalán, teafa, citromfű, trietanol-amin

Útmutató a biztonságos kezeléshez
Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse ki vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Orvosi segítséghez tartsa kéznél a termék címkéjével ellátott csomagolást. Tartsa távol gyermekektől. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A csomagolást tartsa szorosan lezárva. Ne tegye ki 40 °C feletti hőmérsékletnek. Használja biztonságosan a termékeket. Használat előtt mindig olvassa el a csomagoláson vagy a gyártó honlapján található információkat.

Értesítés
Figyelmeztető szimbólumok: GHS02, GHS07

Biztonsági adatlap


Hatékony kézfertőtlenítőt keres, amely megvédi alkalmazottai, ügyfelei vagy betegei kezének egészségét és bőrét?

Fel kell szerelnie vállalkozását, irodáját, üzletét, rendelőjét vagy otthonát?

Kínálatunkban antibakteriális és fertőtlenítő gélek találhatók kis, zsebbarát tégelyekben, valamint terjedelmes, 3 vagy 5 literes kannákban. Így kielégítik a magánszemélyek, a vállalatok és a szupermarketek igényeit. Vannak nedves törlőkendők, kézkrémek és fertőtlenítő spray-k is a tárgyakhoz.

A gélek aloe verát, mentát, zsályát, ezüstöt vagy teafát tartalmaznak, így megadják a bőrödnek a szükséges ápolást és hidratálást, ráadásul jó illatúak!

A kézfertőtlenítő használata hatékony megelőzés a vírusok, baktériumok és szennyeződések ellen, ahol nem tudsz kezet mosni.

További információért lásd a Kézfertőtlenítő otthon és a munkahelyen című cikket.

Paraméterek

Hangerő 150 ml