Antibakteriális fertőtlenítő gél teafa 50 ml

Ár
870 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
CLIN_250

Készleten
db
(44 db raktáron)

Antibakteriális gél fertőtlenítőszerrel, mélyhidratálással és praktikus karabinerrel. Bővebben

Az antibakteriális kézfertőtlenítő gél praktikus segítő a napi kézfertőtlenítéshez. A praktikus karabinerrel ellátott csomag egyszerűen felakasztható a hátizsákra vagy táskára, és mindig kéznél lesz. Ideális tömegközlekedési eszközökön vagy útközben történő használatra. Alkalmas a vendégek számára is, például szállodákban, gyógyfürdőkben, stb.

  • kézfertőtlenítéshez
  • átfogó védelem a baktériumok és vírusok ellen
  • teafa és jojobaolajjal
  • enyhén illatos
  • gyors száradás
  • praktikus méret karabinerrel

Használja biztonságosan a biocidokat. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Összetevők: alkohol, víz, hidrogén-peroxid, glicerin, karbomer, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, szkvalánolaj, kannabiszolaj, cseresznyevirág kivonat, trietanol-amin

UTASÍTÁSOK A BIZTONSÁGOS KEZELÉSRE
Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse ki vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Orvosi segítséghez tartsa kéznél a termék címkéjével ellátott csomagolást. Tartsa távol gyermekektől. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A csomagolást tartsa szorosan lezárva. Ne tegye ki 40 °C feletti hőmérsékletnek. Használja biztonságosan a termékeket. Használat előtt mindig olvassa el a csomagoláson vagy a gyártó honlapján található információkat.

ÉRTESÍTÉS
Figyelmeztető szimbólumok: GHS02, GHS07 


Hatékony fertőtlenítőszert keres, amely megvédi a személyzet, az ügyfelek vagy a betegek kezének egészségét és bőrét?

Fel kell szerelnie vállalkozását, irodáját, üzletét, rendelőjét vagy otthonát?

Kínálatunkban antibakteriális és fertőtlenítő gélek találhatók kis zsebméretű tégelyekben, valamint terjedelmes, 3 vagy 5 literes kannákban. Így kielégítik a magánszemélyek, a vállalatok és a szupermarketek igényeit. Vannak nedves törlőkendők, kézkrémek és fertőtlenítő spray-k is a tárgyakhoz.

A gélek aloe verát, mentát, zsályát, ezüstöt vagy teafát tartalmaznak, így megadják a bőrödnek a szükséges ápolást és hidratálást, ráadásul jó illatúak!

A kézfertőtlenítő használata hatékony megelőzés a vírusok, baktériumok és szennyeződések ellen, ahol nem tudsz kezet mosni.

További információért lásd a Kézfertőtlenítő otthon és a munkahelyen című cikket.

Paraméterek

Hangerő 150 ml