Antibakteriális gél ZENCO 2000ml teafával

Újdonság
Ár
3 750 Ft az ÁFA nélkül (4 762,50 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
ZENCO_263

Készleten
db

Öblítésmentes antibakteriális kézzselé mindennapi használatra. Aktív fertőtlenítőszerrel és teafaolajjal. 2 literes tartály. Bővebben

ZENCO öblítésmentes antibakteriális gél fertőtlenítő hatással. A kezek hatékony napi fertőtlenítéséhez. Gyárakba, lobbikba, irodákba, terminálokba, intézményekbe stb. tervezték. Praktikus és könnyű csomagolás szintjelzővel a hatékony adagolóállványokba való töltéshez. Finom citromfű és teafa illattal.

KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

Használjon annyi gélt, hogy a teljes tenyérfelületet befedje. Dörzsölje addig, amíg a bőr puha és száraz nem lesz. Ne használja sérült bőrön vagy súlyos bőrbetegségek esetén.

Aktív összetevők

  • Etanol, min. 75%
  • 3% hidrogén-peroxid

Hidratáló szerek

  • Cane Squalane
  • Teafaolaj
  • Glicerin
  • Enyhén illatos


Használja biztonságosan a biocidokat. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.


Hatékony kézfertőtlenítőt keres, amely megvédi alkalmazottai, ügyfelei vagy betegei egészségét és bőrét?

Fel kell szerelnie vállalkozását, irodáját, üzletét, rendelőjét vagy otthonát?

Kínálatunkban antibakteriális és fertőtlenítő gélek találhatók kis zsebméretű tégelyekben, valamint terjedelmes, 3 vagy 5 literes kannákban. Így megfelelnek a magánszemélyek, a vállalatok és a szupermarketek igényeinek. Vannak nedves törlőkendők, kézkrémek és fertőtlenítő spray-k is a tárgyakhoz.

A gélek aloe verát, mentát, zsályát, ezüstöt vagy teafát tartalmaznak, így megadják a bőrödnek a szükséges ápolást és hidratálást, ráadásul jó illatúak!

A kézfertőtlenítő használata hatékony megelőzés a vírusok, baktériumok és szennyeződések ellen, ahol nem tudsz kezet mosni.

További információért lásd a Kézfertőtlenítő otthon és a munkahelyen című cikket.

Paraméterek

Hangerő 2000 ml