Ár
700 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
OOS_3

Készleten
csomagolás
(7 csomagolás raktáron)

Az arcvédő pajzs védelmet nyújt a víruscseppek ellen. Alkalmas egész napos munkára és emberekkel való szoros érintkezésben végzett munkára. Ár 1 darabra. Bővebben

Az arcpajzsok védelmet nyújtanak

a víruscseppeknek való kitettség ellen. Nagy segítség, ha egész nap dolgozik, vagy ha emberekkel szoros kapcsolatban dolgozik, például az egészségügyben, fodrászatokban, üzletekben stb. A drapériával kombinálva jelentősen növeli a felhasználó fertőzés elleni védelmét. A védőpajzs azonban a légzési problémákkal küzdő felhasználók számára is megfelelő alternatíva, akik számára az arcvédő viselése komoly nehézséget jelent.

Ez a 30 cm széles és 21 cm magas védőpajzs kellemesen puha, 2 cm vastagságú habszivacs ülőfelülettel rendelkezik. Rugalmas gumiszalaggal kényelmesen rögzíthető a fej mögé.

Az arcvédő a cseppvírusok elleni védelmet szolgálja. A pajzsok nagyszerű segítők a nagy csoportokban dolgozó alkalmazottak, például az eladók, fodrászok vagy orvosok számára, és egész napos viseletre alkalmasak. Az átlátszó műanyag elég hosszú ahhoz, hogy az egész arcot befedje. Ez nagyszerű választás azok számára, akik nehezen kapnak levegőt balaclava viselése közben.

Kinek szól a vizor?

A pajzsok elsősorban azokat szolgálják, akik veszélyes környezetben dolgoznak, és rendszeresen, szorosan érintkeznek emberekkel. Ezek jellemzően egészségügyi dolgozók, eladók, fodrászok, hivatalnokok vagy gépjárművezetők.

Mi a különbség az arcvédő és az állvédő között?

Az arcvédő nagyobb méretű, és az egész arcot, míg az állvédő a szájat és az orrot takarja.

Használhatom a pajzsot önmagában, azaz arcvédő vagy légzőkészülék nélkül?

A plexiüveg pajzsok hatékonyan felfogják a víruscseppeket, jelentősen növelve a felhasználó biztonságát. Mivel azonban nem szűrik a belélegzett vagy kilélegzett levegőt, a védőpajzsokat arcvédővel vagy légzőkészülékkel együtt kell használni, és világjárvány idején kötelező is.

Ne feledje, hogy minden használat után tisztítsa és fertőtlenítse a pajzsot.