Átlátszó tapasz hipoallergén, nem steril 1 db

Ár
4 630 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_0948

Készleten
db
(12 db raktáron)

Az átlátszó hipoallergén tapasz nagyon jó tapadással rendelkezik, vízálló, mikroorganizmusok és víz számára átjárhatatlan.

Alkalmazás: kisebb horzsolások, horzsolások, szakadások, fedőkötés rögzítése, másodlagos fertőzés és mechanikai sérülés elleni védelemként, ha a seb váladékmentes, 3-4 napig hagyható.

1 db/csomag Bővebben

A tekercsben lévő vékony, oxigén- és vízgőzáteresztő fólia minimálisra csökkenti a maceráció kockázatát. Jó tapadással rendelkezik, vízálló, mikroorganizmusok és víz számára át nem eresztő, poliuretánból készült, akrilát ragasztóréteggel.

Alkalmazás:kisebb horzsolások, szakadások, repedések, fedőkötés rögzítése, másodlagos fertőzés és mechanikai sérülés elleni védelemként, ha a seb váladékmentes, 3-4 napig hagyható.

Összetevők:

  • Poliuretán
  • Poliakrilát ragasztó

Méretben kapható:

  • 10 cm x 10 m

Ez egy orvostechnikai eszköz.


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem növelése. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.