C-komplex formula 500 - 250 db

Ár
5 760 Ft az ÁFA nélkül (7 315,20 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_HARMONY458

Készleten
db

A VitaHarmony® C-komplex formula 500 három hatóanyag egyedülálló összetételét tartalmazza: C-vitamin, Echinacea és csipkebogyó bioflavonoidok, amelyek szinergikusan, hatékonyan támogatják egymást. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, az erek, a porcok, az íny és a fogak szerkezetében.

A C-komplex jótékony hatásai szervezetünkben:

-támogatja az immunrendszer normális működését
-védi a sejteket az oxidatív stressztől
-hozzájárul a normális mentális működéshez

250 db-os csomag. Bővebben

A VitaHarmony® C-komplex formula 500 három hatóanyag egyedülálló összetételét tartalmazza: C-vitamin, Echinacea és csipkebogyó bioflavonoidok, amelyek szinergikusan, hatékonyan támogatják egymást.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, az erek, a porcok, az íny és a fogak szerkezetében. Csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét, hozzájárul a normális szellemi tevékenységhez és az idegrendszer működéséhez.

A C-komplex formula 500 természetes kivonatokat tartalmazó tablettákat tartalmaz, amelyek hatóanyagai fokozatosan szabadulnak fel, és ennek köszönhetően a szervezet jobban fel tudja szívni és hasznosítani őket.


C-komplex és hatása a szervezetben:

  • támogatja az immunrendszer természetes működését
  • csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét
  • támogatja az idegrendszer működését
  • védi a sejteket az oxidatív stressztől


Tartalom tablettánként:

  • C-vitamin - 500 mg (625% DRHP)*
  • Echinacea purpurea - 30 mg
  • Csipkebogyó - 25 mg
    *(DRHP: napi referencia beviteli érték 1 tablettában)

Csomag tartalma: 250 db

Ajánlott adagolás: 1-2 tabletta naponta.

Vigyázat!

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, lezárt tartályban, gyermekek elől elzárva tárolandó. Minimális eltarthatósági idő a csomagolás jobb oldalán feltüntetett dátumig. Védje a közvetlen napfénytől.