Elasztikus hosszú stretch kötés 10 db - Méretek: 12 cm x 5 m

Ár
4 920 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_1059

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(5 csomagolás raktáron)

Az elasztikus, hosszú nyúlású kötés a mozgásszervi rendszer és a vénás rendszer betegségeinek kezelésére szolgáló támasztókötés. Csak mozgó betegeknél és a napközbeni nyomás növelésére használják. A kötések nagy előnye a nagyon jó légáteresztő és nedvszívó képességük, ugyanakkor nem lazulnak és nem mozdulnak el.

10 db csomagonként Bővebben

Az elasztikus, hosszú nyúlású kötés a mozgásszervi rendszer és a vénás rendszer betegségeinek kezelésére szolgáló támasztókötés. Csak mozgó betegeknél és a napközbeni nyomás növelésére használják. Éjszaka vagy hosszabb pihenés alatt el kell távolítani.Általánosságban elmondható, hogy akötések jelentős előnye a nagyon jó légáteresztő és nedvszívó képességük, miközben nem lazulnak és nem mozdulnak el.Maga az alkalmazás során nem szükséges az egyes fordulatokat lefordítani, a kötés szilárdan, ráncok nélkül ül, nem csíp és nem korlátozza az ízületek mozgását.

Rugalmasság: 120%

Összetétel:

  • Pamut 65%
  • Poliészter 34%
  • Poliuretán 1%

Méretekben kapható:

  • 10 cm x 4 m
  • 12 cm x 4 m

Ezek orvosi eszközök.


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem javítása. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.