Eldobható latex kesztyű 100 db - Válassz egy méretet: XL

Ár
2 170 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKLATEX_XL

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(3 csomagolás raktáron)

Eldobható latexkesztyű 100 db-os kiszerelésben, enyhén porított, nem steril. Bővebben

ldobható latexkesztyű 100 db-os kiszerelésben, enyhén porított, nem steril. Minden típusú anyag könnyű megfogását biztosítják, és megakadályozzák a tárgyak elcsúszását. A hullámos mandzsettahegy megakadályozza a kesztyű csúszását. Könnyen használható olyan munkáknál, ahol védelemre van szükség. Rugalmasságuknak és szerkezetüknek köszönhetően kiváló tapadást és kényelmes viseletet biztosítanak. Ajánlott felhasználás: laboratóriumok, takarítási munkák, festőműhelyek, orvosi, kozmetikai ipar. Lehetővé teszik az érintőképernyőkkel való munkát.

  • A csomag 100 darab kesztyűt tartalmaz
  • Mindkét kéz
  • Enyhén porítva
  • Anyag: természetes gumi latex
  • Szín: fehér
  • Eldobható
  • Nem steril
  • Hosszúság ≥ 240 mm
  • Lejárat: 2 év

A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és egyéb helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

És milyen anyagot válasszunk?

A latex kesztyű természetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

A vinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyű szintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Latex
A kesztyű típusa nem steril
Verze Porított
Mérettartományban XL
Szín fehér
Csomag tartalma 100 db