Eldobható latex orvosi kesztyű Mercator DERMAGEL 100 db - Válassz egy méretet: XL

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)Értékelés összege 5 ennyiből 5
Ár
1 500 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKLAT_MERC_XL

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(115 csomagolás raktáron)

Mercator Dermagel eldobható, nem steril latex orvosi kesztyű belső polimer réteggel a könnyű felhelyezés érdekében.

A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

Eldobható, nem púderezett, nem steril latex orvosi kesztyű a Mercator Medicaltól.

A Dermagel bevonatú latex kesztyűk természetes latexből készült univerzális kesztyűk. A belső polimer réteg megkönnyíti a felhelyezést még nedves kézre is.

  • Termék típusa: Orvosi és védő
  • A csomag 100 db diagnosztikai/védőkesztyűt tartalmaz
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Felhasználás: Egészségügy, élelmiszer-feldolgozás, háztartási és gépészeti munkák, takarítás
  • Pormentes, belül polimerrel bevont
  • Természetes latexből készült

Megfelelőségi nyilatkozat


Szabványok és tanúsítványok:
EN 455(1-4), EN ISO 13485:2016, (EU) 2017/745 rendelet, EN ISO 15223-1, EN 1041, EN 420, EN ISO 374-1, EN ISO 374-2, EN 16523-1, EN ISO 374-4, EN ISO 374-5, (EU) 2016/425 rendelet.
A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Latex
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, M, L, XL
Szín Bőrszín
Csomag tartalma 100 db