Eldobható nitril kesztyű Mercator Simple Nitril kék 100 db - Válassz egy méretet: XS

Ár
1 440 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_SIMP_XS

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(15 csomagolás raktáron)

Eldobható púdermentes nitril védőkesztyű kék ​​Mercator márkájú.

A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

Mercator egyszerű nitril - eldobható púdermentes nitril védőkesztyű.

Univerzális egyszerű nitril kesztyű A Mercator egyszerű nitril minimális védelmet biztosít, és a latex fehérjék hiánya csökkenti az allergiák és allergiás reakciók valószínűségét.

  • Terméktípus: védő (nem orvosi)
  • A csomag 100 db védőkesztyűt tartalmaz
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Felhasználás: szakipari, gépészeti munka, autóipar
  • Púder nélkül
  • Nitrilből készült
  • A kesztyű hossza: 240 mm

Megfelelőségi nyilatkozat
A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban XS, S, M, L, XL
Szín Kék
Csomag tartalma 100 db