Eldobható nitril orvosi kesztyű Mercator NITRYLEX kék teljesen texturált 100 db

Ár
1 560 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_MERC_M_TEXT_

A változat nem létezik
XL

csomagolás

A nitril kesztyűk időtlen klasszikusa új formában – a teljesen texturált kesztyűk szilárd fogást és ezáltal biztonságos munkavégzést biztosítanak különféle környezetben.
A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

A nitril kesztyűk időtlen klasszikusa új formában – a teljesen texturált kesztyűk szilárd fogást és biztonságos munkavégzést biztosítanak különféle környezetben.

Ezek a kesztyűk gátat képeznek a vírusok, baktériumok és gombák ellen, amelyet szigorú tesztek igazolnak. A látható textúra segít a nedves és párás környezetben végzett munka során, ideális otthoni tisztításhoz, festéshez stb.. Alkalmasak az élelmiszerekkel való érintkezésre, nem tartalmaznak káros ftalátokat, ami lehetővé teszi az irritáció, ill. allergiák.

 • Orvosi és védő
 • Kategória: III
 • Típus: B
 • Nitrilből készült
 • A csomag 100 db diagnosztikai/védőkesztyűt tartalmaz
 • Púder nélkül
 • Mindenhol texturált
 • Mandzsetta: tekert
 • Érzékeny bőrre alkalmas
 • A kesztyű hossza: 240 mm
 • Különösen ajánlott: általános használatra orvosi vizsgálatok, ápolás, mosás és fertőtlenítés, takarítás, laboratóriumi munkák, fogászati ​​és állatorvosi rendelők, szépségszalonok, szépségszalonok és tetováló szalonok dolgozói, HoReCa szektor, válogatott vegyi anyagokkal és háztartási vegyszerekkel való érintkezés, kertészeti munka, élelmiszeripar, édességgyártás, barkácsolás, fal/tárgyfestés.

Megfelelőségi nyilatkozat

Használati útmutató

Szabványok és tanúsítványok: EN 455(1-4), EN ISO 15223-1, EN 1041, EN ISO 374-1, EN ISO 374-2, EN 374-4, EN ISO 374-5, EN 16523-1, EN ISO 21420, (EU) 2016/425 rendelet (EU) 2017/745 rendeletA koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjed, ha kezünkkel megérintjük arcunkat, szemünket vagy orrunkat. Szerencsére nitril, vinil vagy pamut védőkesztyű használatával hatékonyan növelhetjük a kézhigiéniát.

A kesztyű mindenekelőtt az üzletekben, az utakon, kockázatos környezetben és egyéb helyeken végzett munka során nélkülözhetetlen eszköz. Hasznosak lesznek otthon is takarításkor, élelmezéskor és egyéb munkák során.

Mind a nitril, mind a vinil kesztyűt olyan allergiások is használhatják, akik nem tűrik a latex anyaggal való érintkezést.


És milyen anyagot válasszunk?

A latex kesztyűk természetes anyagokból készülnek, nagyon rugalmasak, puhák és kényelmes viseletet biztosítanak. A savaknak és lúgoknak is nagyon ellenállóak, de nem minden olaj ellen védenek, ill oldószerek.

A vinil kesztyűk ezzel szemben egy tisztán szintetikus termék, amelyet leggyakrabban az egészségügyben, az élelmiszeriparban és az iparban használnak. Nagyon simaak a felületükön, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyű is szintetikus termék, amelyet többféle színben is kínálunk. Más típusú kesztyűkkel összehasonlítva sokkal jobban ellenállnak a vegyszereknek és a szakadásnak. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag egészségügyi, élelmiszeripari, takarítási vagy kozmetikai felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, M, L, XL
Szín Kék
A csomag tartalma (db) 100 ks