Eldobható nitril orvosi kesztyű Mercator NITRYLEX magas kockázatú 100 db - Velikost: M

Ár
4 480 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_HIGHRISK_M

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(49 csomagolás raktáron)

A Nitrylex nagy kockázatú kesztyűk alkalmasak a nehéz körülmények között végzett munkára. Sokkal erősebbek, mint a szokásos vizsgáló- és védőkesztyűk, a meghosszabbított mandzsetta pedig további védelmet nyújt nedves környezetben. A Nitrylex nagy kockázatú kesztyűk olyan felhasználók számára készültek, akik a leginkább ki vannak téve a veszélyes helyzeteknek.

A csomag tartalma: 100 db Bővebben

A Nitrylex nagy kockázatú kesztyűk alkalmasak a nehéz körülmények között végzett munkára. Sokkal erősebbek, mint a szokásos vizsgáló- és védőkesztyűk, a meghosszabbított mandzsetta pedig további védelmet nyújt nedves környezetben. A Nitrylex High Risk kesztyűk olyan felhasználók számára készültek, akik a leginkább ki vannak téve a veszélyes helyzeteknek.

Védelmet mutatnak a vírusok, baktériumok és gombák ellen. Erősségüket vastagabb fal biztosítja - ami azonban nem csökkenti az érintésérzékenységet. A nitrilex nagy kockázatú kesztyűk viselésekor még a legprecízebb műveleteket is elvégezheti a tökéletes érzékenységi szint garantálásával.

  • Orvosi és védő
  • Anyaga: Nitril
  • Kategória: III
  • A csomag 100 db-ot tartalmaz
  • Érzékeny bőrre alkalmas
  • Púder nélkül
  • Mikrotextúra további textúrával az ujjbegyeken
  • Felhasználás: Fokozott kockázatú orvosi eljárások, háztartási munkavégzés háztartási vegyszerek használatával, nagy kockázatú munkavégzés
  • Univerzális - bal és jobb kézre is alkalmas
  • Kesztyű hossza: 250 - 280 mm

Megfelelőségi nyilatkozat

Használati útmutató

Munkakörnyezete magasabb szintű védelmet igényel?
Érintkezik-e káros anyagokkal? A nitrilex magas kockázatú kesztyűket fejlesztettük ki, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják, csak az Ön számára.
Nitrylex magas kockázat – a maximális védelem garantálása!

Szabványok és tanúsítványok: (EU) 2016/425 rendelet, EN ISO 374-4, EN 420, EN ISO 374-5, EN 16523-1, (EU) 2017/745 rendelet, EN ISO 15223-1, EN 1041, EN ISO 374-1, EN ISO 374-2, EN 455(1-4), EN ISO 13485:2016A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjed, ha kezünkkel megérintjük arcunkat, szemünket vagy orrunkat. Szerencsére nitril, vinil vagy pamut védőkesztyű használatával hatékonyan növelhetjük a kézhigiéniát.

A kesztyű mindenekelőtt az üzletekben, az utakon, kockázatos környezetben és egyéb helyeken végzett munka során nélkülözhetetlen eszköz. Hasznosak lesznek otthon is takarításkor, élelmezéskor és egyéb munkák során.

Mind a nitril, mind a vinil kesztyűt olyan allergiások is használhatják, akik nem tűrik a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

A latex kesztyűk természetes anyagokból készülnek, nagyon rugalmasak, puhák és kényelmes viseletet biztosítanak. A savaknak és lúgoknak is nagyon ellenállóak, de nem minden olaj ellen védenek, ill oldószerek.

A vinil kesztyűk ezzel szemben egy tisztán szintetikus termék, amelyet leggyakrabban az egészségügyben, az élelmiszeriparban és az iparban használnak. Nagyon simaak a felületükön, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyű is szintetikus termék, amelyet többféle színben is kínálunk. Más típusú kesztyűkkel összehasonlítva sokkal jobban ellenállnak a vegyszereknek és a szakadásnak. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag egészségügyi, élelmiszeripari, takarítási vagy kozmetikai felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, M, L
Szín Oranžová
A csomag tartalma (db) 100 ks