Eldobható nitril vizsgálati kesztyű kék, vastagság 4g 100db

Akció -23%
Ár
2 000 Ft az ÁFÁ-val együtt

Standard ár
2 600 Ft az ÁFÁ-val együtt

Mentés2
23% (600 Ft)

Termékkód
RUKNIT_H2OCOOL

A változat nem létezik
XL

csomagolás

Kiváló minőségű, eldobható, pormentes nitril vizsgálati kesztyű mindennapi használatra.

A kesztyűk texturált ujjfelülettel rendelkeznek a kiváló tapintásért és gyöngyös mandzsettával. Jobbkezesek (nincs különbség jobb és bal kéz között), alkalmasak élelmiszerekkel való érintkezésre.

I. osztályú orvostechnikai eszközként (MD) regisztrálva. Bővebben

Kiváló minőségű, eldobható, púdermentes NITRILE vizsgáló kesztyű mindennapi használatra. A kesztyűk texturált ujjfelülettel rendelkeznek a kiváló tapintásért és gyöngyös mandzsettával. Jobbkezesek (nincs különbség jobb és bal kéz között), alkalmasak élelmiszerekkel való érintkezésre.I. osztályú orvostechnikai eszközként (MD) regisztrálva.

  • Acsomag 100 kesztyűt tartalmaz
  • Nem steril, vizsgálati kesztyű
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Univerzális, kétkezes
  • Fokozott erő és textúra az ujjbegyeknél
  • Nitrilből készült, latexmentes
  • Egészségügyben, élelmiszer-feldolgozásban, laboratóriumokban, iparban, szociális szolgáltatásokban való használatra, tisztításra is alkalmas.
  • Érzékeny bőrűek és allergiások számára is alkalmas.
  • Az ár csomagonként értendő
  • Vastagság: 0,4 mm

A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek, ha kezünkkel megérintjük arcunkat, szemünket vagy orrunkat. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

A latexkesztyű természetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

A vinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.