Eldobható V-nitril kesztyű 100 db

Ár
1 190 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUK_V_NIT

A változat nem létezik
L

csomagolás

Egyszer használatos kesztyű, 75% nitril és 25% vinil, púdermentes, kétkezes. A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

Egyszer használatos kesztyű, 75% nitril és 25% vinil, púdermentes, kétkezes. A csomag 100 db-ot tartalmaz.

A kesztyűk alkalmasak az élelmiszerekkel való érintkezésre, és az EN455 szabvány szerint vegyi vegyületekhez is tanúsítottak - az egészségügyi ágazatban biológiai és kémiai veszélyek, víz és szennyeződések elleni védelemként használhatók.

  • 100 db-os csomag
  • Szín: kék
  • Eldobható
  • Púdermentes
  • Viselhető
  • Szilikon- és latexmentes
  • 6-os ellenállási osztály
  • Száraz és sötét helyen, 10-30 oCközötti hőmérsékleten tárolja.
  • Hő- és mechanikai hatások elleni védelemre nem ajánlott.

Felhasználás: az orvosi ágazatban, biológiai és kémiai veszélyek, víz és szennyeződés elleni védelemként. Takarító cégeknél, háztartásokban, vendéglátásban, csemegeboltokban, élelmiszeripari termékek pultos értékesítésében vagy fodrászatban is használható.

A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és egyéb helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Vinyl, Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban M, L
Szín Kék
Csomag tartalma 100 db