Eldobható vizsgáló nitril kesztyű Bársony kék-lila 200 db

Ár
4 350 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_SEMP

A változat nem létezik
L

csomagolás

SemperCare® Velvet eldobható nitril vizsgálati kesztyű 200 csomag

Nem porított, nem steril, kék-lila színben. Bővebben

SemperCare® Velvet eldobható nitril vizsgálati kesztyű 200 csomag

A Sempercare® Velvet egy púdermentes, nitril vizsgáló- és személyi védőkesztyű, melynek puha anyaga magas viselési kényelmet biztosít. Tökéletes latexmentes alternatívát kínál mindazok számára, akik olyan kesztyűt keresnek, amely a kivételes viselési kényelmet és az elengedhetetlen szakítószilárdságot ötvözi. A kesztyű puha nitril összetétele olyan, mint egy második bőr, és különösen alkalmas az érzékeny bőrűek számára.

A bársonykesztyű védi a felhasználókat és a betegeket a fertőzések átvitelétől. A kesztyű anyaga ellenáll a vérnek és más testnedveknek, és védelmet nyújt a baktériumok, gombák és vírusok ellen, beleértve a SARS-CoV-2-t, a hepatitis B és C-t és a HIV-t.

 • A csomag 200 db kesztyűt tartalmaz
 • Kétkezes
 • Anyaga: nitril-butadién gumi (NBR)
 • Texturált felület
 • Puha anyaga magas viselési kényelmet és kényelmes viseletet biztosít
 • Szín: lila kék
 • Eldobható
 • Nem steril, nem porított
 • Vastagság: min. 0,10 mm (két rétegben mérve a tenyér területén)
 • Hossz: 240 mm
 • Különböző felhasználási területekre alkalmas a tervezett felhasználásnak megfelelően
 • Felhasználhatósági idő: 3 év

A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek, ha kezünkkel megérintjük arcunkat, szemünket vagy orrunkat. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

A latexkesztyű természetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

A vinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, L
Szín KékFialová
Csomag tartalma 200 db