EnMed® eldobható látogatói köpeny 10 db - kék

Ár
3 040 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
COV010_MODRA

Készleten
csomagolás
(81 csomagolás raktáron)

EnMed® eldobható látogatói köpeny kék színben, 20 g/m2.
10 darabos csomag. Bővebben

EnMed® eldobható látogatói köpeny kék színben, 20 g/m2 . Aköpeny antisztatikus, és úgy tervezték, hogy megvédje a ruházatot a szennyeződésektől és a szennyezéstől.

  • nem steril
  • szín: kék
  • húzózsinór nyakkendő
  • ujjak rugalmasan befejezettek
  • anyag: nem szőtt szövet (polipropilénszál 20g/m2)
  • alkalmas élelmiszeripari, orvosi vagy laboratóriumi környezetben való használatra, illetve a látogatók védőruházataként.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS KÉNYELEM

Minden köpenyünket úgy terveztük, hogy javítsa a sebészeti csapat teljesítményét. A mellkas és az ujjak nagyvonalú szabása a nagyobb kényelem és a mozgásszabadság érdekében. Az ENMED széles méret- és hosszválasztéka minden klinikus igényeit kielégíti, a légáteresztő, csúcstechnológiás anyag pedig még a hosszú eljárások során is kényelmesen és szárazon tartja viselőjét. A legtöbb műtéti köpenyünket ragasztott varrással ellátott ujjakkal terveztük a fokozott kényelem és szilárdság érdekében.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Minden ENMED műtéti köpeny intuitív színkódolással rendelkezik. A termékcímkék, nyakkendők és átviteli fülek lila színűek a normál teljesítményhez, illetve kék színűek a nagy teljesítményhez. A cseppek egybeesnek az amerikai AAMI szabvány 1-4. szintjeivel. Ezek a színek, valamint a köpenyen található cseppek és a köpeny mindkét oldalán található méret- és hosszbélyegző megkönnyítik az ideális köpeny kiválasztását bármely műtéti eljárás egyedi követelményeihez.

TÁROLÁS ÉS ÁRTALMATLANÍTÁS

Száraz, tiszta környezetben, az eredeti csomagolásban, 15°C és 25°C (58°F és 78°F) közötti hőmérsékleten és 80% alatti relatív páratartalom mellett tárolja. Tartsa távol a közvetlen napfénytől, magas hőmérsékletű forrásoktól és oldószergőzöktől. A fenti előírásoknak megfelelően tárolva a gyártási időponttól számított 60 hónapig eltartható. A szennyezett ruházatot óvatosan és a nemzeti előírásoknak megfelelően kezelje.