EnMed® eldobható nitril vizsgálati kesztyű 100 db - Válassz egy méretet: L

Ár
2 370 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_ENMED_L

A változat nem létezik
L

Készleten
csomagolás
(70 csomagolás raktáron)

EnMed® eldobható nitril vizsgálati kesztyű 100 db-os csomagolásban nem porított, nem steril. Megerősített (4,5 g) és meghosszabbított hosszúság ≥ 27 cm Bővebben

EnMed® eldobható nitril vizsgálati kesztyű 100 db-os csomagolásban nem porított, nem steril. Megerősített (4,5 g) és meghosszabbított hosszúság ≥ 27 cm

Az EnMed nitril kesztyűket olyan speciális nitril összetételű kesztyűvel tervezték, amely a latexhez hasonlóan tapintható és hajlítható a kézben, lehetővé téve a teljes mozgástartományt és a kiváló tapintást, hogy minimalizálja a bőrre ható stresszt. A nitril kesztyűk természetes gumiból készült latexmentes kesztyűk, és kiváló alternatívát jelentenek az allergiások számára.

Anitril kesztyűket kifejezetten vegyi anyagokkal való munkavégzésretervezték ,és vírusölő hatásúak. Orvosi, ambuláns és diagnosztikai vizsgálatokhoz, terápiás tevékenységekhez és szeptikus anyagokkal való munkához tervezték . A mandzsetta egyenletesen felhajtott széle biztosítja a kesztyű könnyű felvehetőségét, a kesztyű univerzális formájú.

 • A csomag 100 kesztyűt tartalmaz
 • Kiváló fogás a texturált ujjaknak köszönhetően
 • Kétkezes
 • Nitril-butadién gumi (latexmentes)
 • Szín: fehér
 • Eldobható
 • Nem steril, nem porított
 • Kiterjesztett hossz ≥ 270 mm
 • Vastagság: tenyér 0,09 mm, ujj 0,09 mm
 • Tenyérszélesség: M 95 ± 10 mm, L 110 ± 10 mm
 • Lejárat: 5 év

Tanúsítvány

Megfelelőségi nyilatkozat

A vonatkozó európai szabványnak megfelelően - CE-jelölés 2841 - 2841 NANDO bejelentett szervezetek . Szabványok: AQL 1,5, EU rendeletek: 93/42/EGK, CE tanúsítvány - 2841 / III. kategória, EN 455, PPE (EU) 2016/425, EN 420, EN 374-1, EN-374-5, ISO-13485:2016, EC 1935/2004 (élelmiszer). I. osztályú gyógyászati termék a 93/42/EGK irányelv szerint - Ellenállás - kemoterápia EN 374-1 és vírus EN ISO 374-5.
3. kategória (III. kategória): Összetett kialakítás- Olyan különleges kockázatot jelentő alkalmazásokra szánt kesztyű, ahol súlyos károsodás vagy visszafordíthatatlan mellékhatások léphetnek fel. Ezeket a II. kategória szerint vizsgált kesztyűket szintén jóváhagyott minőségbiztosítási rendszerben kell gyártani, vagy évente típusvizsgálatnak kell alávetni.

A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

És milyen anyagot válasszunk?

A latex kesztyű természetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

A vinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyű szintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legmegfelelőbb anyag az egészségügyi, élelmiszeripari, tisztító- és kozmetikai felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban L
Szín fehér
Csomag tartalma 100 db