Érintésmentes szappan- és fertőtlenítőszer-adagoló a fogantyú felett

Ár
30 460 Ft az ÁFA nélkül (38 684,20 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
DAV099

Készleten
db

Az ajtóra szerelt, érintésmentes fertőtlenítőszer-adagoló az automatikus fogantyúfertőtlenítéshez a baktériumok és vírusok 99,9%-át eltávolítja. Az adagoló legalább 800 adagot tárol, és LCD kijelzővel rendelkezik. Bővebben

Érintésmentes fertőtlenítőszer-adagoló

A 99POINT9 egy fertőtlenítőszer-adagoló, amely biztosítja az ajtókilincsek rendszeres fertőtlenítését a kilincs vagy az ajtó felületének károsítása nélkül.

A fertőtlenítőszer a baktériumok, vírusok és penészgombák 99,9%-át elpusztítja, és kiküszöböli a keresztszennyeződés lehetőségét. Ennek eredményeképpen csökkenthetjük a fertőzés lehetőségét, és megvédhetjük az ügyfeleket vagy az alkalmazottakat.

Az adagolót szinte minden típusú ajtókilincshez kifejlesztették, és fertőtlenítést biztosít olyan helyeken, ahol nagyobb az embertömeg (irodahelyiségek, edzőtermek, benzinkutak, iskolák stb.). Az adagoló percek alatt, szerszámok használata nélkül rögzíthető az ajtóhoz. Az adagoló hátoldalán öntapadós csíkok találhatók, így az adagolót csak 20-30 cm-re kell felragasztani az ajtókilincs fölé, és beállítani a kívánt adagot.

A kijelző, amellyel az adagoló fel van szerelve, jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét és a töltés állapotát. Az adagoló mozgásérzékelővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy ha egy kéz az adagoló alatt van, akkor abban a pillanatban megakadályozza a fertőtlenítést. A fényérzékelő érzékelővel megtakaríthatja az elem- és utántöltési költségeket, mivel az adagoló csak nappal adagol.

  • 3 AA elemmel működik
  • Elhelyezkedés: az ajtón (20-30 cm-re a kilincs fölött)
  • Az utántöltő és az elemek nem tartozék
  • Anyag: ABS műanyag