Fecskendő háromrészes Luer Lock hegy - Csomagolás: 5 ml / 100 ks

Ár
8 840 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
STRIKACKA_05LE1

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik
5 ml / 100 ks, 10 ml / 100 ks

Készleten
csomagolás
(2 csomagolás raktáron)

Háromrészes fecskendő Luer Lock Tip csatlakozóval a fecskendő és a tű közötti biztonságos csatlakozás érdekében. Rendkívül átlátszó szájuk biztosítja a légbuborékok könnyű felismerését, a tiszta nyomtatás pedig pontos adagolási szabályozást tesz lehetővé. A fecskendők kettős tömítőgyűrűvel rendelkeznek. Az ergonomikusan kialakított fogantyú és a dugattyúgomb tökéletesen szabályozható és stabil befecskendezést tesz lehetővé. A rögzítőgyűrű megakadályozza, hogy a dugattyú véletlenül kiszoruljon.

- Luer Lock Tip csatlakozóval ellátott fecskendő
- A fecskendő hengere és dugattyúja polipropilénből készült
- Luer csatlakozó helye: Középen (a henger közepén)
- Külön csomagolva, különálló darabokra, buborékfóliában
- Többféle tartalomváltozatban elérhető Bővebben

Háromrészes fecskendő Luer Lock Tip csatlakozóval a fecskendő és a tű közötti biztonságos összekötéshez. Rendkívül átlátszó szájuk biztosítja a légbuborékok könnyű felismerését, a tiszta nyomtatás pedig pontos adagolási szabályozást tesz lehetővé. A fecskendők kettős tömítőgyűrűvel rendelkeznek. Az ergonomikusan kialakított fogantyú és a dugattyúgomb tökéletesen szabályozható és stabil befecskendezést tesz lehetővé. A rögzítőgyűrű megakadályozza, hogy a dugattyú véletlenül kiszoruljon.

A speciális biztonsági tömítés (latexmentes) rendkívül inert hőre lágyuló elasztomer anyagot használ, és csökkenti a szivárgás vagy a gyógyszerkölcsönhatás kockázatát. Ez az egyedülálló anyag lehetővé teszi a dugattyú egyenletes és sima mozgását.

Tulajdonságok:

  • Fecskendő Luer Lock Tip csatlakozóval
  • A fecskendő hengere és dugattyúja polipropilénből készül
  • Luer csatlakozó helye: Középen (a henger közepén)
  • Egyedi darabonként külön csomagolva, buborékfóliában

A következő tartalomváltozatokban és csomagméretekben érhető el:

  • Fecskendő Luer Lock Tip / 2,5 ml / 100 db
  • Fecskendő Luer Lock Tip / 3 ml / 100 db
  • Fecskendő Luer Lock Tip / 5 ml / 100 db
  • Fecskendő Luer Lock Tip / 10 ml / 100 db
  • Fecskendő Luer Lock Tip / 20 ml / 50 db
  • Fecskendő Luer Lock Tip / 30 ml / 25 db

Értesítés:

Steril és nem pirogén bontatlan és sértetlen csomagolásban. Ne használja, ha az egység csomagolása vagy a termék sérült vagy piszkos. Az egységcsomag felbontása után azonnal el kell fogyasztani. Egyszeri használat után biztonságosan dobja ki a fertőzés veszélyének elkerülése érdekében. Ne használja kontrasztanyagok nagynyomású injekciójához. Csak egyszeri használatra. Ne használja újra, sterilizálja, ne dolgozza fel újra. Az újrafeldolgozás veszélyeztetheti az eszköz sterilitását, biokompatibilitását és funkcionális integritását. Ne tárolja szélsőséges hőmérsékleten és páratartalom mellett. Kerülje a közvetlen napfényt. Használati utasítás: A buborékfólia kinyitásához a nyíllal kezdve húzza le a felső réteget.