Ár
5 060 Ft az ÁFA nélkül (6 426,20 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_HARMONY637

Készleten
Mennyiség

A VitaHarmony® Folsav segíti a csíraszövetek növekedését a terhesség alatt, részt vesz a sejtosztódás és az aminosavszintézis folyamatában, ezért a nőknek körülbelül 3 hónappal a fogamzás előtt, terheseknek és szoptató nőknek ajánlott. Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és a pszichológiai aktivitáshoz.

A folsav jótékony hatása a szervezetben:

-támogatja az immunrendszer természetes működését
-Részt vesz a sejtosztódás és az aminosavszintézis folyamatában.
-részt vesz a vérsejtek képződésében.

480 db. Bővebben

A VitaHarmony® folsav egy vízben oldódó vitamin. Segíti a csíraszövetek növekedését a terhesség alatt, részt vesz a sejtosztódás és az aminosavszintézis folyamatában, ezért a nőknek körülbelül 3 hónappal a tervezett fogamzás előtt, terhes és szoptató nőknek ajánlott.

Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és a szellemi tevékenységhez, valamint részt vesz a vérképződés és a homocisztein anyagcseréjének folyamatában. Csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét.

A folsav egyike azon B-vitaminoknak, amelyek a hormonális fogamzásgátlót használó nők számára is ajánlottak. A leggazdagabb természetes források közé tartoznak a leveles zöldségek, a teljes kiőrlésű gabonafélék és a máj. Az élelmiszer-feldolgozás gyakran nagymértékű aktivitásvesztést eredményez, ezért fontos a pótlás.


A folsav és hatása a szervezetben:

  • Támogatja az immunrendszer természetes működését
  • segíti a csíraszövetek növekedését a terhesség alatt
  • részt vesz a sejtosztódás és az aminosavszintézis folyamatában
  • csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget
  • részt vesz a vérsejtek képződésében


Tartalom egy tablettában:

  • Folsav - 400 µg (200% DRHP)*
    *(DRHP: napi referencia beviteli érték 1 tablettában)

Csomag tartalma: 480 db

Adagolás: Felnőtteknek 1/2 tabletta, terhes és szoptató nőknek napi 1 tabletta, elegendő folyadékkal bevenni.

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, lezárt tartályban, gyermekek elől elzárva tárolandó. Minimális eltarthatósági idő a csomagolás jobb oldalán feltüntetett dátumig. Védje a közvetlen napfénytől.