Fűrészpálma 45% zsírsavak - 100 db

Ár
6 230 Ft az ÁFA nélkül (7 912,10 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_GN001

Készleten
db

A fűrészpálma természetes hatóanyagok, többek között ásványi anyagok, fitoszterolok, észterek, rutin és zsírsavak gazdag tárháza.

A fűrészpálma jótékony hatással van a következőkre:

-a prosztata
-hajnövekedés
-húgyúti rendszer
-a reproduktív rendszer

100 db-os csomag. Bővebben

Afűrészpálma, más néven Serenoa repens, természetes aktív vegyületek gazdag tárháza. A legfontosabbak közé tartoznak a zsírsavak - különösen az olaj-, laurin-, kapril-, palmitin-, sztearin- és linolénsav -, az észterek és a flavonoidok - különösen a rutin és az izoquercitrin, amelyek antioxidáns hatással vannak az emberi szervezetre. Jelen vannak továbbá a fitoszterolok (amelyek jobb éráteresztő képességet biztosítanak), glikozidok, trigliceridek, poliszacharidok, karotinoidok és illóolajok. Végül, de nem utolsósorban a fűrészpálma termése ásványi anyagokat - magnéziumot, kalciumot és káliumot - tartalmaz.

Már a hagyományos indiai gyógyászatban is használták e pálma gyümölcseit a libidó és az erekció elősegítésére, egyszóval természetes afrodiziákumként, amelyet különösen a középkorú és idősebb férfiak értékelnek. Azonban még a nők is találhatnak hasznát a seronea kúszónövénynek, amely ideális a hajnövekedéshez vagy a termékenységhez.

A fűrészpálma a szervezetben elősegíti:

  • Prosztata funkció
  • hajnövekedés
  • a húgyúti rendszer működése
  • a reproduktív rendszer működése


Összetevők kapszulánként:

  • Fűrészpálma (45% zsírsavak) - 500 mg
  • Átlátszó zselatin kapszula (szarvasmarha zselatin)


Csomag tartalma: 100 db.

Ajánlott adagolás: naponta egyszer 2-3 kapszulát vegyen be bő folyadékkal.

Figyelmeztetések:

Ez egy étrend-kiegészítő. Ez egy étrend-kiegészítő, amelynek nem célja a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítése. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől. Ne lépje túl az ajánlott napi 3 kapszula adagot. Nem alkalmas alkohollal való kombinációra. Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig. Készült a Cseh Köztársaságban.