Hal kollagén + C-vitamin - Alma - 250g

Ár
15 310 Ft az ÁFA nélkül (19 443,70 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_GN291

Készleten
Mennyiség

A Golden Nature Fish Collagen zöld alma ízesítéssel egy prémium kategóriás és rendkívül ízletes I. típusú hal kollagén, amelyhez a maximális felszívódás érdekében C-vitamint adtunk. A termék egy speciálisan összeállított étrend-kiegészítő, amelyet a modern nők számára terveztek, akiknek fontos a bőrük, és szeretnék megőrizni fiatalos megjelenésüket még az életkoruk előrehaladtával is.

A hal kollagén jótékony hatással van a következőkre:

-a mozgásszervi rendszer
-a bőr rugalmassága, minősége és tulajdonságai
-a haj és a körmök regenerálódása

Csomagolás 250g Bővebben

A hidrolizált hal kollagén C-vitaminnal kiemelkedik a felszívódási sebességével, amely alacsony molekulatömegének köszönhetően többszöröse más kollagéntípusoknak.

Golden Nature Fish Collagen egy speciálisan a modern nők számára kifejlesztett étrend-kiegészítő, akiknek fontos a bőrük, és szeretnék megőrizni fiatalos megjelenésüket az öregedés során is.

Kollagén szintézise az életkor előrehaladtával csökken, ezért idővel szükség van a pótlására. Ezért ha meg akarjuk őrizni a bőr/bőr rugalmasságát és a mozgásszervek megfelelő működését, a kollagén nem hiányozhat az étrendünkből.

A halak kollagénje és annak hatása:

 • növeli a bőr rugalmasságát, minőségét és feszességét
 • hidratáltan tartja a bőrt
 • növeli a természetes kollagén szintézisét
 • fenntartja az egészséges inakat
 • regenerálja a hajat és a körmöket


  Összetevők.

  Összetevők egy adagban:

  • Hidrolizált hal kollagén peptid - 9000mg
  • C-vitamin - 500 mg (a beviteli referenciaérték 625%-a)


  250g

  Ajánlott adagolás: Vegyen be 5-10g-ot naponta egyszer (10g kb. 1/2 adagolókanál), keverje el kb. 200ml vízben.

  Figyelmeztetés:

  Ez egy étrend-kiegészítő. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől. Ne lépje túl az ajánlott napi 10g-os adagot. Nem alkalmas alkohollal való kombinációra. Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig. Készült a Cseh Köztársaságban.