Halolaj (Omega 3) + E-vitamin - 100 db

Ár
3 660 Ft az ÁFA nélkül (4 648,20 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_GN444

Készleten
Mennyiség

A Golden Nature Fish Oil 1000 mg Omega 3-t, 180 mg EPA-t és 120 mg DHA-t tartalmaz, E-vitaminnal dúsítva.

A halolaj jótékony hatással van a következőkre:

-agyműködés
-a látás állapota
-vér trigliceridszintek
-a vérnyomás fenntartása
-szívműködés

100 darabos csomag. Bővebben

Halolaj Omega 3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, nevezetesen EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav), amelyek nagyon fontosak szervezetünk számára. A Golden Nature halolaj 1000 mg Omega 3-t tartalmaz, ebből 180 mg EPA-t és 120 mg DHA-t, E-vitaminnal dúsítva.

DHA , vagyis a dokozahexaénsav felelős az egyén megfelelő szellemi fejlődéséért, pozitív hatással van a bőrre, a körmökre, a hajra és a látásra, valamint támogatja az immunrendszer és a memória megfelelő működését. Emellett befolyásolja az erek, az idegek és a sejtfalak megfelelő működését, és javítja a koncentrációt.

Az EPA vagy eikozapentaénsav hasonló hatással van az emberi szervezetre. Különösen a szív- és érrendszerre van közvetlen hatással, ahol befolyásolja az erek rugalmasságát és megakadályozza a koleszterin lerakódását az érfalakban. Támogatja továbbá a központi idegrendszer megfelelő működését, valamint pozitív hatással van az immunrendszerre és a szervezet védekezőképességére.

Mindkét telítetlen zsírsavat E-vitaminnal kell kombinálni, amely erős antioxidánsként működik, megakadályozva az EPA és a DHA oxidációját és az azt követő romlását. Ezenkívül a halolaj A-vitamint tartalmaz - ami fontos a megfelelő szemműködéshez - és D-vitamint - az egészséges ízületekhez és az erős csontokhoz.

A halolaj elősegíti:

  • normális látásfejlődés csecsemőknél 12 hónapos korig (napi 100 mg DHA bevitelével, csecsemőtápszerben történő felhasználás esetén az ételnek az összes zsírsavtartalom legalább 0,3%-át DHA-t kell tartalmaznia).
  • az anya szervezetéből történő bevitel hozzájárul a magzat szemének és agyának fejlődéséhez az anya és a szoptatott csecsemők esetében (napi 200 mg DHA bevitel esetén a felnőttek számára ajánlott napi omega-3 zsírsav bevitelen felül).
  • agyműködés (napi 250 mg DHA bevitelével és csak olyan élelmiszerekkel, amelyek legalább 40 mg DHA-t tartalmaznak 100 g-onként és 100 kcal-nként).
  • látási állapot (napi 250 mg DHA bevitele mellett és csak olyan élelmiszerek esetében, amelyek 100 g-onként és 100 kcal-nként legalább 40 mg DHA-t tartalmaznak).
  • a vér normál trigliceridszintjének fenntartása (napi 2 g DHA bevitelével, eikozapentaénsavval (EPA) kombinálva, a kiegészítő bevitel nem haladhatja meg az EPA és DHA kombináció napi 5 g-ot, és nem igényelhető a gyermekeknek szánt élelmiszerek esetében).


Összetevők kapszulánként:

  • Halolaj 1000 mg (ebből EPA: 180 mg, DHA: 120 mg)
  • E-vitamin - 5 mg (42% RHP - referencia beviteli szint)
  • Kapszula Összetevők: Halolaj, DL-alfa-tokoferil acetát
  • A kapszula csomagolásának összetevői: sertés zselatin, glicerin, tisztított víz.


100 db.

Ajánlott adagolás: naponta 1 kapszulát vegyen be elegendő folyadékkal.

Figyelmeztetések:

Ez egy étrend-kiegészítő. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől. Ne lépje túl az ajánlott napi 1 kapszula adagot. Nem alkalmas alkohollal való kombinációra. Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig. Készült a Cseh Köztársaságban.