Ár
2 400 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
MASAZ_BRICHO1

Készleten
db
(2 db raktáron)

Az Abdominal Muscle Stimulator Mobile-Gym könnyedén tonizálja, formálja és erősíti az izmokat napi néhány perc alatt. A Mobile-Gym edzés, regeneráció, masszázs és relaxáció kombinációja. Még jobb eredményeket érhet el, ha az elektrostimulátort testmozgással és rendszeres napi használatával együtt használja.

Tipp: Ez a modern hasizom stimulátor vezeték nélküli és nagyon kompakt méretekkel rendelkezik, így bárhol használhatod, könnyedén bepakolhatod a poggyászodba és használhatod például nyaraláskor. Bővebben

Az Abdominal Muscle Stimulator Mobile-Gym könnyedén tonizálja, formálja és erősíti az izmokat napi néhány perc alatt. A Mobile-Gym edzés, regeneráció, masszázs és relaxáció kombinációja. Még jobb eredményeket érhet el az elektrostimulátor testmozgással és rendszeres napi használatával.

Tipp: Ez a modern hasizom stimulátor vezeték nélküli és nagyon kompakt méretekkel rendelkezik, így bárhol használhatod, könnyedén bepakolhatod a poggyászodba és használhatod például nyaraláskor.

Alkalmazása: Zselé tapadó párnák segítségével könnyen és gyorsan felvihető a testre és az EMS technológia segítségével igazi terhelésként stimulálja a hasizmokat, egyúttal jobban regenerálódik és ellazul.

  • Hasformálás mindössze napi 20 perc alatt
  • Hordozható, vezeték nélküli – bárhol, bármikor használható
  • Könnyű és gyors felvitel a testre - zselés tapadókorongok
  • Speciálisan kifejlesztett EMS (elektromos izomstimulációs) technológia
  • 6 program, 10 pulzusintenzitás szint
  • A vezérlőegység tápegysége 2x 1,5 V AAA (nem tartozék)

Csomag tartalma:

1x fő egység 6 db gélpárnával (alkalmazás a hasizmokra)
1x vezérlőegység