Idealtex rugalmas tartós kötszer 1 db

Ár
-tól 490 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
3025

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

db

Az Idealtex elasztikus tartós kötés a mozgásszervi rendszer támasztókötéseként és a vénás rendszer betegségeinek további kezelésére szolgál.

Csak mozgó betegeknél és a napi nyomás növelésére használják. Éjszaka vagy hosszabb pihenés alatt el kell távolítani.

1 db csomagonként Bővebben

Az Idealtex elasztikus tartós kötés a mozgásszervi rendszer támasztókötéseként és a vénás rendszer betegségeinek további kezelésére szolgál. Csak mozgó betegeknél és a napi nyomás növelésére használják. Éjszaka vagy hosszabb pihenés alatt el kell távolítani.


Megnyúlás: 115%

  • könnyű és közepes kompressziót hoz létre alacsony üzemi és nagy nyugalmi nyomás mellett
  • egyenletes, folyamatos nyomást hoz létre, amely csak a felületes vénákat érinti
  • jól alkalmazkodik a végtag formájához


Méretekben kapható:

  • 10 cm x 5 m
  • 12 cm x 5 m


Ez egy orvosi eszköz.

Közel 100 országban támaszkodnak a HARTMANN csoport termékeire, ebből 34-ben látogathatók a HARTMANN fiókok. 200 éves tapasztalatára, a téma mélyreható rálátására és az egészségügy területén szerzett szaktudásra támaszkodhat, amelyet az ügyfelek minden csoportjával folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően sajátít el. A HARTMANN - RICO a.s. 1991 óta a PAUL HARTMANN AG multinacionális konszern része. A portfólió számos egészségügyi és higiéniai termékből és szolgáltatásból áll, amely egyesíti az innovációra, a könnyű kezelhetőségre és a nagy hatékonyságra helyezett hangsúlyt. Professzionalizmusának, partnerségi szemléletének és munkakedvezésének köszönhetően régóta az egészségügyi és higiéniai termékek vezető gyártója és forgalmazója, valamint kiemelkedő exportőr Csehországban. A HARTMANN márka az orvostechnikai eszközök és higiéniai termékek legismertebb márkája is itt.