Karcsúsító áll és nyak masszírozó

Ár
2 270 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
MASAZ_KRK1

Készleten
db
(10 db raktáron)

Karcsúsító masszírozó a kettős áll ellen. Napi 2 perc egyszerű gyakorlatokkal megszabadulhat a második állától, és ismét gyönyörű nyaka lesz. A forradalmi eszköz nagyon egyszerű, kicsi, mindenhová magával vihető, így bárhol gyakorolható. Erősíti és erősíti a nyak problémás területein a gyenge izmokat. Bővebben

Karcsúsító masszírozó a kettős áll ellen. Napi 2 perc egyszerű gyakorlatokkal megszabadulhat a második állától, és ismét gyönyörű nyaka lesz. A forradalmi eszköz nagyon egyszerű, kicsi, mindenhová magával vihető, így bárhol gyakorolható. Erősíti és erősíti a nyak problémás területein a gyenge izmokat.

Használata: A NECKERLINE SLIMMER gép használata nagyon egyszerű. Három edzési nehézség közül választhat. Nem kell mást tenni, mint a három különböző erősségű rugó valamelyikét beletenni a mozgásba. Ezután megfogja a gépet a kezével, és a nyaka alá helyezi a mellkasára, a másik vége pedig az álla alsó részére támaszkodik. A fejét többször maga mögé hajtja, és az állát az emelvénybe nyomja. A következő gyakorlatnál ugyanígy haladsz, csak amikor ütközésig hajtod a fejed a gépen, akkor többször egymás után nyitod és csukod be a szádat.

Csomag tartalma:

  • NECKLINE SLIMMER masszírozó
  • Hordozó és tároló tok
  • 3 különböző erősségű rugó: piros, zöld, fekete
  • Használati utasítás

Technikai paraméterek:

Anyaga: ABS műanyag
Méretek: 13,6 cm x 5,6 cm x 4,2 cm