Kitozán + C-vitamin - 100 db

Ár
5 740 Ft az ÁFA nélkül (7 289,80 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_GN362

Készleten
db

A kitozánt elsősorban a fogyás és a fogyás kapcsán használják. A Golden Nature Chitosan C-vitaminnal is dúsított, ami miatt jobban felszívódik, és így a fogyásra gyakorolt hatása nagyobb, mint más chitozánoké.

A kitozán jótékony hatással van a következőkre:

-vérkoleszterinszint
-emésztés és vastagbélműködés

100 db-os csomag. Bővebben

A kitozán a viszonylag modern táplálékkiegészítők közé tartozik, de első felfedezései körülbelül száz évvel ezelőtt történtek, szintén Ázsiában, pontosabban Japánban. A kitozánt elsősorban a fogyás és a fogy ás kapcsán használják.

A kitozán egy olyan rosttípus, amely kitinből származik, A kitin bőségesen jelen van a rákok, kagylók, garnélarákok és más rákfélék külső héjában. A kitozánt olyan természetes, emészthetetlen rostnak minősítik, amely képes nagy mennyiségű zsírt megkötni és felszívni, akár a súlyának hatszorosát is. A kitozán tehát kötőerejének köszönhetően felszívja a táplálékkal bevitt zsírt, majd kiviszi azt a szervezetből. Ez támogatja a vastagbél működését és segít a súlycsökkentésben. Megköti az epesavakat is, és így segít a máj által termelt LDL (rossz) koleszterin csökkentésében.

A Golden Nature Chitosan C-vitaminnal is dúsított, ami miatt könnyebben felszívódik, és így a fogyásra gyakorolt hatása nagyobb, mint más chitozánoké.

Kitozán a szervezetben:

  • Hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
  • támogatja az emésztést és segít regenerálni a bélnyálkahártyát
  • csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát
  • elősegíti a fogyást


Összetevők kapszulánként:

  • Kitozán 400 mg
  • C-vitamin - 50 mg (62,5% RHP - referencia beviteli érték)
  • Átlátszó zselatin kapszula (szarvasmarha zselatin)


100 db.

Ajánlott adagolás: 2-4 kapszulát vegyen be naponta egyszer, ideális esetben étkezés előtt, bő folyadékkal.

FIGYELEM a kitozán más kiegészítőkkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal együtt történő szedésére - a kitozán és más anyagok együttes alkalmazása esetén több órás szünet ajánlott.

Vigyázat!

Ez egy étrend-kiegészítő. Ez nem egy étrend-kiegészítő, amely a változatos és kiegyensúlyozott étrendet helyettesíti. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől. Ne lépje túl az ajánlott napi 4 kapszula adagot. Nem alkalmas alkohollal való kombinációra. Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig. Készült a Cseh Köztársaságban.