Kompresszorok "Y" bevágással, steril 100 db - Méretek: 7,5 x 7,5 cm

Ár
1 690 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_1606

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Nincs raktáron A figyelés elérhetősége
csomagolás
(0 csomagolás raktáron)

Sokoldalú felhasználásuk jellemzi őket. A nem szőtt tömörítőszövetek előnye, hogy megakadályozzák az egyes szálak kioldódását. Az egyes rétegeknek köszönhetően megakadályozza a testnedvek szivárgását, így tökéletes nedvszívó képességet biztosít.

Felhasználás: Tisztítás, szárítás és sebkezelés, illetve vérzéscsillapítás. Praktikus Y alakú bevágás, amely könnyen rögzíthető a cső alá. Nem kopik, nem ragad a sebbe.

100 db csomagonként Bővebben

A kompresszorokat sokoldalú felhasználás jellemzi. Különösen hasznosak az első kezeléshez, azaz a szennyezett sebek tisztításához és szárításához. A nem szőtt szövetből készült tömörítmények előnye, hogy megakadályozzák az egyes szálak kioldódását. Több rétegűek, hogy minimálisra csökkentsék a testnedvek (vér vagy genny) kiszivárgásának lehetőségét, így biztosítva a tökéletes nedvszívó képességet.

Felhasználás: Sebek tisztítása, szárítása és kezelése vagy vérzéscsillapítás. Praktikus Y alakú bevágás, amely könnyen rögzíthető a cső alá. Nem kopik, nem ragad a sebbe.

  • "Y" bevágással ellátott, nem szőtt szövetből készült, steril kompressz.
  • Kiváló minőségű tömörítő eszköz számos célra.
  • Puha, nagy nedvszívó képességgel.
  • Egyedi csomagolás az egyszerű és higiénikus kezelés érdekében.
  • Ezek orvosi eszközök.

Méretekben kapható:

  • 5 x 5 cm.
  • 7,5 x 7,5 cm
  • 10 x 10 cm


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem növelése. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.