Ár
64 840 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
VEST001

Készleten
db
(6 db raktáron)

A súlyával (kb. 0,5 kg) meglepő, nagyon könnyű taktikai mellény kiválóan alkalmas a nagy mozgékonyság megőrzésére. Hardox lemezek helyezhetők be az első és a hátsó panelekbe.

A mellény különféle típusú karakterekhez illeszthető. A vállpántok a tépőzárnak köszönhetően állíthatók, és lehetővé teszik a hidratáló zsák tömlőjének rögzítését is. Bővebben

Mellény / lemeztartó

A súlyával (kb. 0,5 kg) meglepő, nagyon könnyű taktikai mellény kiválóan alkalmas a nagy mozgékonyság megőrzésére. Az elülső és a hátsó panelekbe erősen kopásálló acélból készült, a szilánkok visszaverődése ellen ható, 5 mm-es SBR granulátum felületű Hardox 8 mm-es lemezek helyezhetők.

Az elején található egy zseb a pisztolyon 3 tár hordozásához (3 rugalmas pánttal rögzítve), amelyen tépőzáras panel található a tépőzáras foltokkal való jelöléshez vagy a különféle kiegészítők tépőzáras rögzítéséhez. Az elülső zseb alatt 3 tárnak van hely, melyek rugalmas zsinórral vannak rögzítve, kívül egy moduláris MOLLE rendszer, ami a mellény hátulján is található. A mellény oldalán van még 3 sor MOLLE pánt. A mellény különféle típusú karakterekhez illeszthető. A vállpántok a tépőzárnak köszönhetően állíthatók, és lehetővé teszik a hidratáló zsák tömlőjének rögzítését is.

  • nagyon könnyű, tökéletes szellőzés
  • súly kb 0,5 kg lemezek nélkül
  • kb 34 cm x 25 cm méretű golyóálló lemezekhez alkalmas
  • MOLLE rendszer
  • anyaga 600D poliészter
  • túlméretes (uni)
  • fekete szín


Tányérok ITT vásárolhatók MEG.

A 229/2013 Coll. törvény értelmében nem vagyunk védelmi és biztonsági célokra használható biztonsági anyagok regisztrált eladói. a biztonsági anyagok kezeléséről. Kijelentjük, hogy ez nem biztonsági anyag vagy egyéni védőfelszerelés.