Magnézium-citrát B6-vitaminnal - 150 db + Cink Forte - 30 db INGYENES!

Ár
7 410 Ft az ÁFA nélkül (9 410,70 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_HARMONY_SADA1

Készleten
db

Egy jó ajánlatot készítettünk Önnek, ha megvásárolja a Magnézia Citrate 400 mg-ot, akkor a Zinc Forte 25 mg-ot teljesen ingyen kapja!

A VitaHarmony® Magnézium Citrate 400 mg B6-vitaminnal magnéziumot vagy magnéziumot tartalmaz, amely nagyon jól felszívódik a szervezetben. A magnézium a B6-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, az energia-anyagcseréhez, és csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét.

A VitaHarmony® Zinc Forte 25 mg hozzájárul a normál csontok, körmök és bőr fenntartásához. Segít az immunrendszer normál működésének támogatásában. Hozzájárul a termékenységhez és a reproduktív szervek normális működéséhez, részt vesz a sejtosztódás és a DNS-képződés folyamatában.

Csomagolás Magnézium-citrát 150 db + Cink Forte 30 db. Bővebben

A VitaHarmony® Magnézium-citrát 400 mg B6-vitaminnal magnéziumot vagy magnéziumot tartalmaz, amely nagyon jól felszívódik a szervezetben, amit a B6-vitamin hozzáadása támogat. Az emberi szervezetben a magnézium bőségesen megtalálható, különösen a csontokban, a fogakban és az izmokban, ahol támogatja azok normális állapotát és működését.

A magnézium a B6-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, az energia-anyagcseréhez, és csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét. A B6-vitamin vagy piridoxin hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez. A magnézium a magnézium-citrát szerves formájában kivételesen jól felszívódik az emberi szervezetben. A felvett mennyiség mintegy 80 %-át hatékonyan hasznosítják.


A magnézium és a B6-vitamin hatása szervezetünkben:

 • szükséges a szervezet megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, valamint a csontok és a kötőszövetek megfelelő helyreállításához.
 • segít fenntartani a megfelelő csontminőséget a menopauzában lévő nőknél
 • hozzájárul az idegsejtek megfelelő működéséhez
 • hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez
 • hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez


Tartalom két tablettában:

 • Magnézium - 400 mg (106% DRHP)*
 • B6-vitamin - 10 mg (714% DRHP)*
  *(DRHP: napi referencia beviteli érték 2 tablettában)

Csomag tartalma: 150 db

Ajánlott adagolás: 1 tabletta naponta 2-szer. Nyelje le az egész tablettát, és igyon elegendő folyadékot. Terhesség és szoptatás alatt az adagolást orvos határozza meg.

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, lezárt edényben, gyermekek elől elzárva tárolandó! Minimális eltarthatósági idő a csomagolás jobb oldalán feltüntetett dátumig. Védje a közvetlen napfénytől.


A VitaHarmony® Zinc Forte 25 mg a szénhidrátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjében fontos szerepet játszó enzimrendszerek fontos összetevője. Hozzájárul a csontok, a körmök és a bőr normál állapotának fenntartásához. Segít az immunrendszer normál működésének támogatásában. Hozzájárul a termékenységhez és a reproduktív szervek normális működéséhez, valamint részt vesz a sejtosztódás és a DNS-képződés folyamatában.

A cink erős antioxidáns, és mint ilyen, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, amelyet a szabad gyökök és az antioxidánsok egyensúlyhiánya okoz a szervezetben. Részt vesz az A-vitamin anyagcseréjében, valamint a normál látás és más kognitív funkciók fenntartásában.


A cink hatása a szervezetünkben:

 • Támogatja az immunrendszer megfelelő működését
 • biztosítja a test megfelelő növekedését
 • hozzájárul a hasnyálmirigy hormon inzulin tárolásához
 • részt vesz a megfelelő spermatogenezisben és a tesztoszteron szintézisben


Tartalom tablettánként:

 • Cink - 25 mg (250% DRHP)*
  *(DRHP: napi referencia beviteli érték 1 tablettában)

Csomag tartalma: 30 db

Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta. Vegyen be naponta 1 tablettát (1 adag).

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, lezárt edényben, gyermekek elől elzárva tárolandó! Minimális eltarthatósági idő a csomagolás jobb oldalán feltüntetett dátumig. Védje a közvetlen napfénytől.