Mercator NITRYLEX eldobható nitril orvosi kesztyű FEHÉR 100 db - Válassz egy méretet: M

Ár
1 500 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_MERC_B_M

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(3 csomagolás raktáron)

Eldobható, nem steril nitril orvosi kesztyű fehér színben Mercator márka. A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

Eldobható, nem steril nitril orvosi kesztyű fehér színben Mercator márka.

Ezek klasszikus, nem púderezett fehér nitril kesztyűk, amelyek védelmet nyújtanak a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Ujjbegyeken texturált. A kesztyűk univerzálisan használhatók, szennyeződés nem látszik rajtuk.

  • Termék típusa: Orvosi és védő
  • A csomag 100 db diagnosztikai/védőkesztyűt tartalmaz
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Felhasználás: Élelmiszer-feldolgozás, háztartási és gépészeti munkák, takarítás
  • Pormentes, belül polimerrel bevont
  • Nitrilből készült
  • A feltüntetett ár 100 db-os csomagra vonatkozik
  • Univerzális, alkalmas bal és jobb kézre


Megfelelőségi nyilatkozat


Szabványok és tanúsítványok:
(EU) 2017/745 rendelet, EN ISO 374-2, EN 455(1-4), EN ISO 374-1, EN ISO 374-4, EN 16523-1, EN 420, EN 1041, EN ISO 15223-1, (EU) 2016/425 rendelet, EN ISO 374-5, EN ISO 13485:2016.
A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, M, L, XL
Szín fehér
Csomag tartalma 100 db