Mercator NITRYLEX eldobható nitril orvosi kesztyű ZÖLD 100 db

Ár
1 750 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_MERC_Z

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

csomagolás

Eldobható, nem steril nitril orvosi kesztyű Mercator Nitrylex vonzó menta színben. A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

Eldobható, nem steril nitril orvosi kesztyű menta színben Mercator márka.

Ezek klasszikus, nem púderezett menta nitril kesztyűk, amelyek védelmet nyújtanak a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Ujjbegyeken texturált. A kesztyűk univerzálisan használhatók, szennyeződés nem látszik rajtuk.

  • Termék típusa: Orvosi és védő
  • A csomag 100 db diagnosztikai/védőkesztyűt tartalmaz
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Felhasználás: Élelmiszer-feldolgozás, háztartási és gépészeti munkák, takarítás
  • Pormentes, belül polimerrel bevont
  • Nitrilből készült
  • A feltüntetett ár 100 db-os csomagra vonatkozik
  • Univerzális, alkalmas bal és jobb kézre

Megfelelőségi nyilatkozat


Szabványok és tanúsítványok:
(EU) 2017/745 rendelet, EN ISO 374-2, EN 455(1-4), EN ISO 374-1, EN ISO 374-4, EN 16523-1, EN 420, EN 1041, EN ISO 15223-1, (EU) 2016/425 rendelet, EN ISO 374-5, EN ISO 13485:2016.
A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyű szintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, M, L, XL
Szín Zelená
Csomag tartalma 100 db