Nem szőtt szövetből készült rögzítő kötés 20 db

Ár
1 970 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
2917

A változat nem létezik
10 cm x 4 m

csomagolás

A rögzítő kötéseket sebfedők rögzítésére, valamint ízületek és más testrészek rögzítésére használják. A kötések nagy előnye, hogy nagyon jó a légáteresztő és nedvszívó képességük, miközben nem lazulnak és nem mozdulnak el.

20 db csomagonként Bővebben

A rögzítő kötéseket sebfedők rögzítésére, valamint ízületek és más testrészek rögzítésére használják. A kötések jelentős előnye a nagyon jó légáteresztő és nedvszívó képességük, ugyanakkor nem lazulnak és nem mozdulnak el. Maga az alkalmazás során nem szükséges az egyes fordulatok hajtogatása, a kötés szilárdan, ráncok nélkül ül, nem csíp és nem korlátozza az ízületek mozgását.

Összetétel:

  • Poliészter 58%
  • Viszkóz 42%

Méretekben kapható:

  • 8 cm x 4 m
  • 10 cm x 4 m

Ezek orvosi eszközök.

Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem javítása. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.