Nitril védőkesztyű Mercator GOGRIP zöld 50 db - Velikost: XXL

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)Értékelés összege 5 ennyiből 5
Ár
3 140 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_GRIP_Z_XXL

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(124 csomagolás raktáron)

3x erősebb védőpúdermentes nitril kesztyű Mercator gogrip green. Prémium kesztyű profiknak!

A kezed a fő munkaeszközöd. Ezért szeretnénk Önnek a legjobb védelmet nyújtani kesztyűkkel, amelyek a legigényesebb körülmények között is maximális biztonságot nyújtanak. A prémium minőségű nitril kesztyűk stabil fogást és pontosságot garantálnak, ugyanakkor nem korlátozzák a mozgás szabadságát. A gogrip zöld kesztyűk a vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben is tökéletesen ellenállnak, egyedi, vidám színükkel pedig azonnal pozitív energia áradását érzed!

A csomag 50 db-ot tartalmaz. Bővebben

Púdermentes nitril védőkesztyű zöld színben Mercator gogrip

A MERCATOR® gogrip rendkívül rugalmas nitril kesztyűk háromszor erősebbek, mint a piacon kapható standard kesztyűk. A tömör nitrilből készült kesztyű egyedi gyémánt 3D textúrájú, amely erőssé és stabillá teszi a fogást, miközben nem korlátozza a pontosságot. Az eredeti MERCATOR® gogrip szerkezetnek köszönhetően a mobilkészüléket a kesztyű levétele nélkül is kezelheti. Ezenkívül a forradalmian új gyémánt 3D textúra megakadályozza a kezek izzadását használat közben, és ez növeli a munkavégzés kényelmét, miközben minimálisra csökkenti a kézbőr károsodásának kockázatát.

Egy kesztyű, sok alkalmazás!

Ezek a nitril kesztyűk mind a nehéziparban, mind a légi közlekedésben, valamint a vízvezeték-szerelők vagy az élelmiszer-feldolgozó üzemek mindennapi munkájában tökéletesen beválik. A MERCATOR gogrip green védelmet nyújt Önnek a kertben és a műhelyben végzett munka során – egyszóval mindenhol, ahol kezeit védeni kell a szennyeződésektől és vegyi anyagoknak van kitéve.

A rugalmasság és a nagy szakítószilárdság lehetővé teszi a kesztyűk fogyasztásának csökkentését – ennek köszönhetően gondoskodik a környezetről.

 • III. kategória, B típus
 • A csomag 50 db védőkesztyűt tartalmaz
 • Védelem a vegyszerek ellen, véd a baktériumok, gombák és vírusok ellen
 • Felhasználás: mezőgazdaság és kertészet, autóipar, légi közlekedés, vegyipar, vízvezeték, hidraulika, takarítási ágazat, fényező műhelyek, élelmiszeripar, vadászat és halászat, ipar és termelés, barkácsolás
 • Púder nélkül
 • Könnyű felvenni a kesztyűt és szilárd fogás a speciális gyémánt textúrának köszönhetően - még zsíros és nedves környezetben is
 • Nitrilből készült
 • 3x erősebb, mint a hagyományos nitril kesztyűk
 • Univerzális, alkalmas bal és jobb kézre
 • Lehetővé teszik az érintőeszközök működtetését
 • A kesztyű hossza: 240 mm

Megfelelőségi nyilatkozat


Szabványok és tanúsítványok:
EN ISO 374-1, EN ISO 374-5, EN 16523-1, EN ISO 21420, (EU) 2016/425 rendelet, EN ISO 374-2, EN ISO 374-4Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban M, L, XL, XXL
Szín Zelená
Csomag tartalma 50 db