Nitril védőkesztyű Mercator Ideall Nitrile Moto fekete 100 db - Velikost: M

Ár
5 740 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_IDEALL_M

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(56 csomagolás raktáron)

Hosszú és erős kesztyű, amely maximális kényelmet és biztonságot biztosít. Technológiailag fejlett kesztyűk az autóipar igényeihez. A legnagyobb tartósságra van szüksége? Ha igen, akkor az Ideall Nitrile Moto kesztyűk csak neked valók. Az Ideall Nitrile Moto a legtartósabb kesztyű kínálatunkban!

A csomag tartalma: 100 db Bővebben

Az Ideall Nitrile Moto kesztyűk sokkal erősebbek, mint a normál kesztyűk, és hosszabbak is - 30 cm-nél nagyobbak. Ezenkívül az egész felületük textúrája van. Mindezek a tulajdonságok biztosítják a legfontosabb dolgot: a szilárd fogást és a kényelmes használatot. Az Ideall Nitrile Moto egy olyan termék, amely a megerősített falaknak és a hosszabb mandzsettáknak köszönhetően csökkenti a kézsérülések kockázatát.

A kesztyű teljes felületén található textúra lehetővé teszi, hogy még zsíros vagy nedves környezetben is szilárd fogást tartson fenn. A polimer bevonatú belső réteg lehetővé teszi a kesztyű nedves kézen való viselését is. Az Ideall Nitrile Moto kesztyűt azoknak ajánljuk, akiknek maximális védelemre van szükségük a mechanikai sérülésekkel szemben, ugyanakkor nagy érintési érzékenységre van szükségük.

  • Nitrilből készült
  • Kategória: I
  • A csomag 100 db védőkesztyűt tartalmaz
  • Erős, záróanyag, amely véd a szennyeződésektől és sérülésektől, miközben maximális tartósságot biztosít
  • Felhasználás: Autóipar, építőipar, elektrotechnikai ágazat, tisztaság karbantartás, barkácsolás
  • Belső felület: pormentes - polimer bevonattal
  • Nedves kézre is könnyű kesztyűt venni
  • Hosszú és erős kesztyű, amely maximális kényelmet és biztonságot biztosít
  • Kesztyű hossza: 250 - 280 mm
  • Érzékeny bőrre alkalmas, latexmentes kesztyű

Megfelelőségi nyilatkozat

Használati útmutatóMilyen anyagot válasszunk?

A latex kesztyűk természetes anyagokból készülnek, nagyon rugalmasak, puhák és kényelmes viseletet biztosítanak. A savaknak és lúgoknak is nagyon ellenállóak, de nem minden olaj ellen védenek, ill oldószerek.

A vinil kesztyűk ezzel szemben egy tisztán szintetikus termék, amelyet leggyakrabban az egészségügyben, az élelmiszeriparban és az iparban használnak. Nagyon simaak a felületükön, de nem olyan rugalmasak.

A nitril kesztyű is szintetikus termék, amelyet többféle színben is kínálunk. Más típusú kesztyűkkel összehasonlítva sokkal jobban ellenállnak a vegyszereknek és a szakadásnak. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag egészségügyi, élelmiszeripari, takarítási vagy kozmetikai felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban M, L
Szín Fekete
A csomag tartalma (db) 100 ks