Női luxus dezodor aktív ezüsttel és finom gyümölcsös illattal

Ár
3 330 Ft az ÁFA nélkül (4 229,10 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
DEO_ZLUTY

Készleten
Mennyiség

A luxus női dezodor aktív ezüsttel, természetes kivonatokkal, aloe verával, allantoinnal és amináttal, finom gyümölcsös illattal megakadályozza az izzadást és egész nap véd a kellemetlen szagoktól.

A természetes összetevők és az aktív ezüst egyedülálló komplexuma ápolja a bőrt és hosszan tartó frissességet biztosít. Frissítse fel testét és elméjét, és szabaduljon meg az izzadástól.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. 100% vegán.

100 ml Bővebben

Luxus női dezodor aktív ezüsttel, természetes kivonatokkal, aloe verával, allantoinnal és amináttal, finom gyümölcsös illattal megakadályozza az izzadást és egész nap véd a kellemetlen szagoktól. A természetes összetevők és az aktív ezüst egyedülálló komplexuma ápolja a bőrt és hosszan tartó frissességet biztosít. Frissítse fel testét és elméjét, és szabaduljon meg az izzadástól.

Az allantoin
egy nitrogéntartalmú szerves anyag, amelyet erős regeneráló hatása miatt előszeretettel használnak a kozmetikumokban. Nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, és segít eltávolítani az elhalt hámsejteket.

Az Aminate G fertőtlenítő hatású antibakteriális anyag, amely hidratáló és nyugtató hatású.

AZ AKTÍV EZÜST JÓTÉKONY HATÁSAI

Az aktív ezüst több mint 650 kórokozó baktériumot, vírust és gombát képes elpusztítani, és az izzadtságot lebontó baktériumok ellen is hat. Az ezüst a személyi higiénia terén is segít - nagyban segíti az érzékeny bőrű és ekcémás embereket, valamint az allergiásoknak. Az apró ezüstrészecskék egyszerűen csodákra képesek.

Az ezüst, a gyógynövények és az illatos kivonatok egészséges elixírként szolgálnak a szebb test, bőr és haj érdekében.