Orvosi eldobható nitril kesztyű fekete 100 db

Ár
2 150 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_CERNE_MED

A változat nem létezik
XL

csomagolás

Nitrilből készült eldobható orvosi kesztyű fekete színben. A csomag 100 db-ot tartalmaz. Bővebben

Nitrilből készült eldobható orvosi kesztyű fekete színben. A csomag 100 db-ot tartalmaz.

A kesztyűket orvosi termékként tesztelik, és az élelmiszerekkel való érintkezés szempontjából biztonságosak. Az 1935/2004/EK európai parlamenti és tanácsi rendeletnek megfelelően megfelelőségi nyilatkozattal rendelkeznek az élelmiszerekkel való érintkezéshez. A kesztyűk púdermentesek, egyszeri használatra alkalmasak, hengerelt szélűek és az ujjhegyeknél textúráltak.

  • A csomag 100db orvosi kesztyűt tartalmaz
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Egészségügyben, élelmiszer-feldolgozásban, laboratóriumokban, vegyiparban, tisztításra is alkalmas.
  • Púdermentes
  • Nitrilből készült
  • A feltüntetett ár 100 darabos kiszerelésnek felel meg
  • Univerzális, bal és jobb kézre egyaránt alkalmas
  • A kesztyűk alkalmasak az érzékeny bőrűek számára


Tanúsítvány

Megfelelőségi nyilatkozat


A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és más helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.