Orvosi eldobható nitril kesztyű KÉK 100 db - Válassz egy méretet: XL

Akció
Ár
2 460 Ft az ÁFA nélkül (3 124,20 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_MODRE_10

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás

Nitrilből készült, nem porított, eldobható orvosi kesztyű kék színben, 100db-os kiszerelésben. Bővebben

ORVOSI NITRIL KESZTYŰ, PÚDERMENTES, KÉK

  • A csomag 100 kesztyűt tartalmaz
  • Egyszeri használatra alkalmas
  • Nitrilből készült, latex- és szilikonmentes
  • Púdermentes, kétkezes
  • Egészségügyben, élelmiszer-feldolgozásban, laboratóriumokban, vegyiparban, tisztításra is alkalmas.
  • Érzékeny bőrűek számára is alkalmas.
  • A feltüntetett ár csomagonként értendő
  • Az érdesített ujjhegyek megkönnyítik a tárgyak kezelését

Tanúsítvány

Megfelelőségi nyilatkozat


A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek, ha kezünkkel megérintjük arcunkat, szemünket vagy orrunkat. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és egyéb helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.