Peha-fix rugalmas rögzítő kötés 20 db - Méretek: 10 cm x 4 m

Ár
2 270 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
HARTM_3093

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(11 csomagolás raktáron)

Szuper rugalmas rögzítő kötés, puha és légáteresztő. Mindenféle rögzítéshez, különösen az ízületek területén, valamint a kúpos és kerek testrészeken. Nem steril.

20 db egy csomagban Bővebben

Szuper rugalmas rögzítő kötés, puha és légáteresztő. Mindenféle rögzítéshez, különösen az ízületi területen, valamint a kúpos és kerek testrészeken. Nem steril.

A Peha-fix egy univerzális kötszer mindenféle rögzítő kötéshez. Gyorsan és egyszerűen, eloszlás nélkül felvihető. Megbízhatóan illeszkedik, nem csúszik és nem csíp. A természetes rostok magas arányának és a nyitott szerkezetnek köszönhetően nem irritálja a bőrt, nagyon könnyű és légáteresztő. Rugalmassága tartós használat mellett is megmarad.

Hozzávalók:

  • pamut 41%
  • viszkóz 29%
  • poliamid 30%

Méretekben kapható:

  • 8 cm x 4 m
  • 10 cm x 4 m


Ezek orvosi eszközök.

Közel 100 országban támaszkodnak a HARTMANN csoport termékeire, ebből 34-ben látogathatók a HARTMANN fiókok. 200 éves tapasztalatára, a téma mélyreható rálátására és az egészségügy területén szerzett szaktudásra támaszkodhat, amelyet az ügyfelek minden csoportjával folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően sajátít el. A HARTMANN - RICO a.s. 1991 óta a PAUL HARTMANN AG multinacionális konszern része. A portfólió számos egészségügyi és higiéniai termékből és szolgáltatásból áll, amely egyesíti az innovációra, a könnyű kezelhetőségre és a nagy hatékonyságra helyezett hangsúlyt. Professzionalizmusának, partnerségi szemléletének és munkakedvezésének köszönhetően régóta az egészségügyi és higiéniai termékek vezető gyártója és forgalmazója, valamint kiemelkedő exportőr Csehországban. A HARTMANN márka az orvostechnikai eszközök és higiéniai termékek legismertebb márkája is itt.