Q10 koenzim 100mg Softgel - 100 db

Ár
8 410 Ft az ÁFA nélkül (10 680,70 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_GN657

Készleten
Mennyiség

A Q10 koenzim rendkívül fontos anyag számunkra, szinte minden sejtben megtalálható, ahol segít a szervek megfelelő működéséhez fontos energia előállításában és feldolgozásában. Sok más anyaghoz hasonlóan a Q10 koenzim is csökken a szervezetben az életkor előrehaladtával, ezért nem szabad alábecsülni a bevitelét.

A Q10 koenzim hatása az emberi szervezetben:

-hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
-támogatja a normális szívműködést
-támogatja a normál fogazat és íny fenntartását

100 darabos csomag. Bővebben

Golden Nature Q10 koenzim nagy dózisban, 100 mg-ban, jobban felszívódó olaj formában.

Q10 koenzim vagy ubikinon, rövidítve CoQ egy rendkívül fontos anyag számunkra, szinte minden sejtben jelen van, ahol segít létrehozni és feldolgozni a szervek megfelelő működéséhez fontos energiát. Sok más anyaghoz hasonlóan a Q10 koenzimis csökken a szervezetben az életkor előrehaladtával, ezért bevitelét nem szabad alábecsülni körülbelül 40 éves kortól.

Q10 koenzimet gyakran nevezik Q-vitaminnak, mivel összetételében, szerkezetében és funkciójában nagyon hasonlít a vitaminokhoz, a legközelebbi a K-vitamin.

A Golden Nature Coenzyme Q10
megfelelő étrend-kiegészítő lehetőség a terápiában hatékony, minőségi terméket kereső egyének számára. Egy kapszula 100 mg tiszta Q10 koenzimet tartalmaz, amelyet szójaolajban oldunk fel, hogy a lehető legnagyobb mértékben rendelkezésre álljon. A Q10 koenzim zsírban oldódó anyag, ezért nagyon fontos, hogy zsírban is oldódjon.


A Q10 koenzim hatása az emberi szervezetben:

  • hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • támogatja a normális szívműködést
  • támogatja a normál fogazat és íny fenntartását
  • támogatja a fizikai teljesítményt


Összetevők kapszulánként:

  • Q10 koenzim - 100mg
  • Összetevők kapszulánként: Q10 koenzim, szójaolaj, lecitin.
  • Kapszula csomagolás Összetevők: Zselatin, glicerin, víz, vas-oxid

Csomag tartalma: 100 db

Adagolás: Vegyen be naponta 1 kapszulát elegendő folyadékkal.

Figyelmeztetések:

Étrend-kiegészítő koenzim Q10-zel. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől. Ne lépje túl az ajánlott napi 1 kapszula adagot. Nem alkalmas alkohollal való kombinációra. Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig. Készült a Cseh Köztársaságban.