Relaxáló szemmasszázs szemüveg

Ár
3 960 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
MASAZ_OCI1

Készleten
db
(2 db raktáron)

Szenved a migréntől? Az én megoldásom ezek a vibráló szemüvegek.

A masszírozó 22 vibrációs hegyével felvértezi a szemizmokat és enyhíti a fáradt szemet.

Szemfájdalmakra, fejfájásra, migrénre, fáradt szem szindrómára, de lazító, relaxáló masszázsra is alkalmas a szemüveg.
Bővebben

Relaxáló szemmasszázs szemüveg - megoldás szemfájdalmakra, fejfájásra, migrénre, fáradt szem szindrómára, de egy pihentető, relaxáló masszázsra is

Ez a szemüveg kötelező azoknak, akik sok időt töltenek a számítógép és a tévé előtt, a szemüveget viselőknek, a diákoknak, a migréntől és fejfájástól szenvedőknek, valamint mindenkinek, aki tökéletes masszázst szeretne élvezni.

Az egyedülálló vibrációs technológiának köszönhetően a masszázs rendkívül hatékony és kellemes. Segíti a véráramlást az érintett területen, hozzájárul a regenerálódáshoz, csökkenti a fáradtságot, javítja a vérkeringést, enyhíti a kényelmetlenséget és a fájdalmat. Az intenzitást igény szerint választhatja meg.

A masszírozó szemüveg tökéletes eszköz:

  • fáradtság és stressz
  • szemfájdalom
  • fájdalom az arcizmokban
  • migrén és fejfájás

Használata A masszázsszemüvegek mikrovibráción alapulnak. Megbízhatóan és érzékenyen masszírozzák a szem körüli területet. A speciális kiemelkedések érzékenyen és gyengéden masszírozzák az egyes területeket. Van véráramlás az érintett területen, és az azt követő regeneráció. Ennek a kombinációnak köszönhetően edzi a szemét, megadja nekik a szükséges megkönnyebbülést és pihenést. Egy ilyen masszázs teljesen biztonságos és egyben rendkívül kellemes. Az állítható intenzitásnak köszönhetően kiválaszthatja az Önnek megfelelő masszázst. A maximális hatás elérése érdekében a terméket napi 3-szor 3-5 percig ajánlott használni.

  • Szemüveg mérete: 19 x 10 x 6,5 cm
  • Tápellátás: USB kábel (tartozék) vagy 2 x AAA elem (nem tartozék)
  • Anyaga: ABS, elekt. alkatrészek
  • A csomag tartalma: masszírozó, USB töltőkábel, USB adapter