Ár
1 030 Ft az ÁFA nélkül (1 308,10 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
VIT_HARMONY205

Készleten
Mennyiség

A VitaHarmony® Riboflavin fontos anyag, amely hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez. Hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Részt vesz a vérben lévő vas anyagcseréjében, és segít fenntartani a normális vörösvértesteket.

A riboflavin jótékony hatásai a szervezetünkben:

-antioxidánsként működik
-támogatja a természetes energia-anyagcserét
-hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez.

60 db-os csomag. Bővebben

VitaHarmony® Riboflavin fontos anyag, amely hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez. Antioxidáns hatású a szervezetben. Hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Részt vesz a vérben lévő vas anyagcseréjében, és segít fenntartani a normális vörösvértesteket.

Riboflavin a B-vitaminok azon csoportjába tartozik, amelyek vízben oldódóak és nem halmozódnak fel a szervezetben, ezért kívánatos folyamatosan pótolni. A fogamzásgátlót szedő nők, a serdülők, az idősek és a tejtermékeket csökkentett mértékben fogyasztó személyek fokozottan igénylik.

A riboflavinhiány elsősorban a bőr (bőrgyulladás) és a nyálkahártyák gyulladásos elváltozásaiban nyilvánul meg. Leggyakrabban antibiotikum-kezelés vagy bizonyos betegségek (cöliákia, cukorbetegség, pajzsmirigybetegség, emésztési zavarok) esetén fordul elő. A hiánytünetek közé tartoznak a repedezett ajakszélek, afták, torokfájás, égő szemek, zsíros haj, álmosság, száraz és érdes bőr, kötőhártya-gyulladás és fotofóbia.

A fokozott riboflavin-bevitel alkalmas a fogamzásgátlót szedő nők számára, valamint olyanok számára is, akik különböző okokból nem fogyasztanak tejet és tejtermékeket. Riboflavinhiány főként azoknál fordul elő, akik más B-vitaminokban is hiányt szenvednek. Riboflavin természetes módon a tejben és a sajtban, a pacalban, egyes tengeri halakban és az élesztőben fordul elő.

Riboflavin és hatása a szervezetben:

  • Antioxidáns hatású a szervezetben.
  • hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez
  • hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez
  • csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét


Tartalom tablettánként:

  • B2-vitamin - 10 mg (714% DRHP)*
    *(DRHP: napi referencia beviteli érték 1 tablettában)

Csomag tartalma: 60 db

Ajánlott adagolás: Felnőttek napi 1 tabletta, egy tablettát folyadékkal bevenni.

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, lezárt tartályban, gyermekek elől elzárva tárolja. Minimális eltarthatósági idő a csomagolás jobb oldalán feltüntetett dátumig. Védje a közvetlen napfénytől.