Rögzítő kötés, kreppkötés 20 db - Méretek: 10 cm x 4 m

Ár
2 520 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_1420

A változat nem létezik
10 cm x 4 m

Készleten
csomagolás
(18 csomagolás raktáron)

A rögzítő kötéseket sebfedők rögzítésére, valamint ízületek és más testrészek rögzítésére használják. A kötések nagy előnye, hogy nagyon jó a légáteresztő és nedvszívó képességük, miközben nem lazulnak és nem mozdulnak el.

20 db csomagonként Bővebben

A rögzítő kötéseket sebfedők rögzítésére, valamint ízületek és más testrészek rögzítésére használják. A kötések jelentős előnye a nagyon jó légáteresztő és nedvszívó képességük, ugyanakkor nem lazulnak és nem mozdulnak el. Maga az alkalmazás során nem szükséges az egyes fordulatok hajtogatása, a kötés szilárdan, ráncok nélkül ül, nem csíp és nem korlátozza az ízületek mozgását.

Összetétel:

  • Viszkóz 70%
  • Poliamid 30%

Méretekben kapható:

  • 10 cm x 4 m
  • 12 cm x 4 m

Ezek orvosi eszközök.


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem javítása. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.