SANIT all Profi - felület- és felületfertőtlenítés 5000 ml

Ár
56 770 Ft az ÁFA nélkül (72 097,90 Ft az ÁFÁ-val együtt)

Gyártó

Termékkód
SAN_PRO_5000ML

Készleten
db

SANIT all Profi - felületek és felületek fertőtlenítése

polimer fertőtlenítés
eltávolítja a baktériumokat és vírusokat
az anyag károsítása nélkül
enyhén illatos
Tartalom: 5 liter Bővebben

ASANIT all Profi egy koncentrált folyékony fertőtlenítő és tisztítószer, amelyet minden mosható felületre, felületre és berendezésre terveztek az egészségügyi intézményekben (emberek jelenlétében is használható), az élelmiszer- és vendéglátóiparban, a tömegközlekedésben, a közterületeken és azok létesítményeiben, valamint az állattenyésztési és szállítási területek fertőtlenítésére. Alkalmas minden vízálló és mosható felületre és tárgyra. Hosszan tartó antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatás jellemzi. A terméket professzionális használatra szánják. Finoman illatosított.

 • Nem gyúlékony
 • A kezelt felületek nem változtatják meg színüket, tulajdonságaikat, vagy más módon nem sérülnek.
 • a mikroorganizmusok széles skáláját elpusztítja
 • baktériumölő (G+ és G- baktériumok), vírusölő (beleértve a Poliovírus, Adenovírus, BVDV, Vaccinia vírus), tuberkulocid, mycobactericid (M. terrae, M. avium), fungicid és algicid hatású.
 • Nem tartalmaz klórt, alkoholt, aldehideket, fenolokat, észtereket, nem tartalmaz folyékony vagy maró anyagokat.
 • nincsenek mellékhatások

Afelületek tisztaságának biztosításához - adagolás:megelőző fertőtlenítés 20 ml koncentrátum 1 liter vízhez (2%-os oldat), fertőtlenítés a fertőzési ágyban 50 ml koncentrátum 1 liter vízhez (5%-os oldat). A kezelés során a felületen polimerréteg keletkezik, amely hosszú távú védelmet nyújt a mikroorganizmusok ellen. Ne mossa le a felületet közvetlenül a kezelés után. Minimális expozíciós idő: 15 perc. A víz hőmérséklete nem befolyásolja a termék hatását. Alkalmas gépi és kézi fertőtlenítésre.

Homokozók fertőtlenítése: SANIT all - PROFI 5 l elegendő egy 3 x 4 m-es, 30 cm mélységű homokozó fertőtlenítéséhez:

 • Egy gyermek homokozó fertőtlenítéséhez 100 liter vízre, 5 liter SANIT all - PROFI-ra, 2 liter zsírtalanító szerre tenzidekkel (pl. befőttesüveg), permetező berendezésre (vagy locsolókannára), gereblyére, mechanikus szitára és hulladékgyűjtő edényre lesz szükségünk.
 • Minden tárgyat mechanikusan távolítanak el a homokozóból. Ezután a gereblyével kell a homokozót vízszintesre állítani. Erős mechanikai szennyeződés esetén a homokozó tartalmát mechanikus szitán kell átengedni.
 • Készítsen 4%-os zsírtalanító munkaoldatot (azaz 2 liter zsírtalanítószert, pl. JAR-t 50 liter vízhez). Ezzel az oldattal egyenletesen öblítse át a homokozót, hogy biztosítsa a szerves szennyeződések eltávolítását és a zsírtalanítást.
 • Készítsen 50 liter vizet, amelyhez adjon hozzá 5 liter SANIT all - PROFI koncentrátumot. Ez a SANIT all - PROFI polimer fertőtlenítőszer 5%-os oldatát adja.
 • Miután egyenletesen felhordta az oldatot, hagyja a fertőtlenítőszert 10 percig a homokon. Ezután keverje fel a teljes homokterületet egy gereblyével, majd egyenesítse ki a homokot.


Használja biztonságosan a biocidokat. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.