Soft-Zellin-C alkohollal impregnált tisztító törlőkendők, 100 db

Ár
1 610 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
TAMP_8887

Készleten
csomagolás
(17 csomagolás raktáron)

Alkoholos tisztító pálcika az alapos fertőtlenítéshez. A megfelelően módosított felületnek és megerősített szövetbetétnek köszönhetően jól tartja a fertőtlenítő oldatot. Egyszerre lezárva, felhasználásig steril marad. A bőr tisztítására az injekció beadása előtt.

Használata: A Soft-Zellin-C tamponok a bőr gyors és hatékony fertőtlenítésére szolgálnak az injekció beadása előtt.

Mérete: 60mm x 30mm Bővebben

Alkoholos tisztító pálcika az alapos fertőtlenítéshez. A megfelelően előkészített felületnek és megerősített szövetbetétnek köszönhetően jól tartja a fertőtlenítő oldatot. Egyszerre lezárva, felhasználásig steril marad. A bőr tisztítására az injekció beadása előtt.

Használata: A Soft-Zellin-C tamponok az injekció beadása előtti gyors és hatékony bőrfertőtlenítésre szolgálnak.

  • A tampon 0,5 ml izopropilén-alkohollal (70% V/V) telített, és bizonyítottan hatékony
  • A Soft-Zellin-C egyenként van csomagolva, és felhasználásig steril marad
  • A csomag tartalma: 100 db
  • Mérete: 60mm x 30mm

Közel 100 országban támaszkodnak a HARTMANN csoport termékeire, ebből 34-ben látogathatók a HARTMANN fiókok. Bízhat benne, hogy 200 éves tapasztalattal, mély rálátással rendelkezik a kérdéskörbe és az egészségügy szakértelmére, amelyet az ügyfelek minden csoportjával folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően sajátít el. A HARTMANN - RICO a.s. 1991 óta a PAUL HARTMANN AG multinacionális konszern része. A portfólió számos egészségügyi és higiéniai termékből és szolgáltatásból áll, amely egyesíti az innovációra, a könnyű kezelhetőségre és a nagy hatékonyságra helyezett hangsúlyt. Professzionalizmusának, partnerségi szemléletének és munkakedvezésének köszönhetően régóta az egészségügyi és higiéniai termékek vezető gyártója és forgalmazója, valamint kiemelkedő exportőre a Cseh Köztársaságban. A HARTMANN márka az orvostechnikai eszközök és higiéniai termékek legismertebb márkája is itt.

Paraméterek

Csomag tartalma 100 db
Méretek 60 mm x 30 mm