Textil tapasz DermaPlast Classic párnával - Méretek: 4 cm x 5 m

Ár
2 760 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
HARTM_4128

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
db
(9 db raktáron)

Gyengéd tapasz DermaPlast Classic merev szövetből a kisebb sérülések megbízható és higiénikus kezelésére. Gyors kötszernek használom. Légáteresztő, hipoallergén ragasztóval, érzékeny bőrre is alkalmas. Felhordáskor ügyelni kell arra, hogy a bőr száraz és tiszta legyen.

K változatban kapható:

4cmx5m/1db
6cmx5m/1 db
8cmx5m/1db Bővebben

Gyengéd tapasz DermaPlast Classic merev szövetből a kisebb sérülések megbízható és higiénikus kezelésére. Gyors kötszernek használják. Légáteresztő, hipoallergén ragasztóval, érzékeny bőrre is alkalmas. Felhordáskor ügyelni kell arra, hogy a bőr száraz és tiszta legyen.

  • Hipoallergén, légáteresztő és tartós tapasz párnával
  • Ötméteres változatban és 3 foltszélességben kapható
  • Bőrszín
  • Ez egy orvosi eszköz

Használata: Kisebb sebek kezelésére.

Változatokban kapható:

  • 4 cmx5 m/1 db
  • 6 cmx5 m/1 db
  • 8 cmx5 m/1 db

Közel 100 országban támaszkodnak a HARTMANN csoport termékeire, ebből 34-ben látogathatók a HARTMANN fiókok. Bízhat benne, hogy 200 éves tapasztalattal, mély rálátással rendelkezik a kérdéskörbe és az egészségügy szakértelmére, amelyet az ügyfelek minden csoportjával folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően sajátít el. A HARTMANN - RICO a.s. 1991 óta a PAUL HARTMANN AG multinacionális konszern része. A portfólió számos egészségügyi és higiéniai termékből és szolgáltatásból áll, amely egyesíti az innovációra, a könnyű kezelhetőségre és a nagy hatékonyságra helyezett hangsúlyt. Professzionalizmusának, partnerségi szemléletének és munkakedvezésének köszönhetően régóta az egészségügyi és higiéniai termékek vezető gyártója és forgalmazója, valamint kiemelkedő exportőre a Cseh Köztársaságban. A HARTMANN márka az orvostechnikai eszközök és higiéniai termékek legismertebb márkája is itt.

Paraméterek

Szín Bőrszín
Csomag tartalma 1 ks
Méretek 4 cmx5 m, 6 cmx5 m, 8 cmx5 m