Tömlő gézkötés 1 db - Méretek: 56 - 6 cm

Ár
3 750 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_2413

A változat nem létezik
56 - 6 cm

Nincs raktáron A figyelés elérhetősége
db
(0 db raktáron)

A tömlőkötést úgy tervezték, hogy hatékonyan fedje a bőrt a kenőcsök alkalmazása után. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére. Használata érezhetően enyhíti a viszkető bőrt és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

Méretek/csomagolás tartalma:
Méret 34 - 4 cm (kézre és karra)/1 darab csomagonként/Hossza: 20 m
Méret. 56 - 6 cm (karokhoz és alsó lábszárhoz)/1 darab csomagonként/Hossza: 20 m Bővebben

A tömlőkötés a kenőcsök alkalmazása után a bőr zökkenőmentes és hatékony fedésére szolgál, és nedvesítve is használható. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére.Használata érezhetően enyhíti a bőr viszketését és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

  • Tömlő gézkötés varratmentes, enyhén rugalmas.
  • Ez egy orvostechnikai eszköz.
  • 100% pamut

Két méretben kapható:

  • Vel. 34 - 4 cm/Hossz: 20 m: Kézhez és karhoz
  • Vel. 56 - 6 cm/Hossz: 20 m: Karokhoz és alsó végtagokhoz


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem javítása. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.