Tömlő gézkötés 1 db

Ár
-tól 2 340 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
2962

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

db

A tömlőkötést úgy tervezték, hogy hatékonyan fedje a bőrt a kenőcsök alkalmazása után. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére. Használata érezhetően enyhíti a viszkető bőrt és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

Méretek/csomagolás tartalma:
Méret 34 - 4 cm (kézre és karra)/1 darab csomagonként
Méret. 56 - 6 cm (karokhoz és alsó lábszárhoz)/1 darab csomagonként Bővebben

A tömlőkötés a kenőcsök alkalmazása után a bőr zökkenőmentes és hatékony fedésére szolgál, és nedvesítve is használható. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére.Használata érezhetően enyhíti a bőr viszketését és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

  • Tömlő gézkötés varratmentes, enyhén rugalmas.
  • Ez egy orvostechnikai eszköz.
  • 100% pamut

Két méretben kapható:

  • Méret 34 - 4 cm: Kézre és karra.
  • Méretek.56 - 6 cm.


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem javítása. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.